Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de bu neyin kafası

Yuhh yani.... Ya çok çok zengin ki pek umrunda olmaz kaybeder ise yada ağır mal.

Dünyada okadar çok daha Garanti gözüyle bakılan maçlar varken özelikle liglerde savunması iyi olan aek ve diğer tarafta vasat savunması Trabzonspor maçında bu riske girmek akıl işi değil.

Bukadar yüklü miktarda idaaya girilmesi hiç akıl işi değil gerçi ya neyse.

İnsan bir açıklama yapar, bir şey yazar, Konya maçında büyük tepki görecekler
Ölü taklidi resmen.

Daha fazla vakit kaybetmeden bu saçmalığa derhal son vermemiz gerekiyor. Süremiz bitti. Bakınız azaldı demiyorum, bitti. Bundan sonra Samatta tarzı transferlerde imkansızdan da ötesi olur.

Llorente tarzında tecrübeli bir golcüye yönelmemiz gerekiyor. Cenk Tosun dönmeyi pek düşünmüyor, o kötü oldu.

Acil B) planı bulunması lazım. Mitroglou resmen ayrıldı. Babel santrafor değil, büyük tepki alır ve yıpranır o mevkide oynamaya devam ederse.

Oynarsa bile bu sefer sol kanatta kimi oynatacaksın? Adem Büyük? Jimmy Durmaz? No way.

O değil de bu neyin kafası

Buradan kazandığını verme pesinde.
Screenshot_20190822-202426_Nesine.webp

Belhanda satılıyorsa yerine Banega'yı alırlar herhalde.

Abdurrahim i istifa ettiremezsek yazık bize.
1 yıldır her transfer döneminde eline yüzü e bulaştırıyor.
Modeste- Alan-Pato-Falcao

Beceremiyosun arkadaş yapma işte.
Git Florya’da futbolcuları öp, ayak işlerini yap.
Fransa’dan transfer senin neyine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao'dan daha yaslisini almakta, ne bilim, Al- Nassr kulubune donduk sanirim.
Son 10 gün içindeyiz daha iyisini önermeni bekliyorum o halde sıfır bonservisle, Diagne sakatlandığında Adem Büyük oynayacak bilmem farkında mıyız ? Llorente 1+1 ile gayet akılcı Mitroglou gibi ölüde değil.

Son 10 gün içindeyiz daha iyisini önermeni bekliyorum o halde sıfır bonservisle, Diagne sakatlandığında Adem Büyük oynayacak bilmem farkında mıyız ? Llorente 1+1 ile gayet akılcı Mitroglou gibi ölüde değil.
Diagne kalacak zaten, yedek olarak da Babel ile devam ederiz gibime geliyor. Ben Al Nassr kulubune donusmemizi istemiyorum, Falcao yasli diye bende pek sicak bakmiyordum ama ismi, kariyeri havasi falan neyse diyoruz, Llorente falan baya komik olacak takim zaten hep 30+ adamlarla dolu.

Onun yerine Onyekuru tarzi hizli bir kanat/forvet alsak daha mantikli olur. Bu kadar ugras veren teknik heyetin 'elbette bir B plani' vardir diye umuyorum.

En azından en geç 9 gün icinde bu transfer sonuçlanacak.2 ay sabrettik 9 gün daha bekleriz.31 agustos şampiyonlar ligi kadro bilgilendirmesi icin son gün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt