Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne kalacak zaten, yedek olarak da Babel ile devam ederiz gibime geliyor. Ben Al Nassr kulubune donusmemizi istemiyorum, Falcao yasli diye bende pek sicak bakmiyordum ama ismi, kariyeri havasi falan neyse diyoruz, Llorente falan baya komik olacak takim zaten hep 30+ adamlarla dolu.
Neden ? Daha geçen sene ŞL finalisti Tottenham ile 35 maç oynadı elbette yedek olarak. Diagne olmadığında Llorente gibi bir golcü bizim ligde çok iş görür adamı tutmakta çok zorlandılar ŞL'de bile. Ben elbette bayılmıyorum bu duruma ama Falcao olmazsa sap gibi kalıp kimseyi almazsak bu sefer papaz pilav yemez yamuluruz.

pazarda tepki gösterilmez

O güne kadar resmî somut anlamda açıklama gelmezse ve olası istenmeyen bir sonuç gelirse o stad susmaz maç önü de illa ki Falcao tezahüratları olur. En önemlisi maç sonu hocanın açıklamaları çünkü 3 aydır bir kere bile konuşmadı cezası da bitecek ve ilk kez basın karşısında olacak umarım yüreğimize su serpen açıklamalar yapar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neden ? Daha geçen sene ŞL finalisti Tottenham ile 35 maç oynadı elbette yedek olarak. Diagne olmadığında Llorente gibi bir golcü bizim ligde çok iş görür adamı tutmakta çok zorlandılar ŞL'de bile. Ben elbette bayılmıyorum bu duruma ama Falcao olmazsa sap gibi kalıp kimseyi almazsak bu sefer papaz pilav yemez yamuluruz.
Bizim takim hareketli degil, gecen mactada goruldu. Daha hareketli ve hizli adamlari almaliydik. Yedek olarak olabilir belkide yinede oraya bir scout transferi daha makul gecer. Tabi bu transfer donemini cok kotu planladigimizdan dolayi bu saatten sonra B planlari nedir cok merak ediyorum.

diagne ve falcao çift forvet oynasın . Drogbanın bizdeyken attıgı gollere bakıyorum 20 gol atmış 15 i kafayla . Sağdan soldan orta yağmuru . Falcao ve diagnenin karşısındaki savunma oyuncuları kimi tutucanı şaşırır bence büyük boşluklar buluruz . Ligde önüne gelen kapanıyor bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beceriksizler ordusu.alan son güne kadar oyaladı şimdi de monaco aynı şeyi yaptı.gram beyin yok bizim salaklarda

falcao transferini gelecekten gelen yöneticiler engellemiş.Gscden başka yerde de bu duyumu bulamazsınız

Kardeş kulübümüz monaco madem Falcao'yu vermiyor moussa sylla'yı versin o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt