Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
Artık söylenecek söz yazılacak yazı, edilecek küfür, konuşulacak yalanda kalmadı. Cemil cümleye kepaze ettiler, ite köpeğe maskara ettiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim o müjdeyi verdi? Belhanda denilen ... satilacaginiBelhanda satılıyorsa yerine Banega'yı alırlar herhalde.
Neden ? Daha geçen sene ŞL finalisti Tottenham ile 35 maç oynadı elbette yedek olarak. Diagne olmadığında Llorente gibi bir golcü bizim ligde çok iş görür adamı tutmakta çok zorlandılar ŞL'de bile. Ben elbette bayılmıyorum bu duruma ama Falcao olmazsa sap gibi kalıp kimseyi almazsak bu sefer papaz pilav yemez yamuluruz.Diagne kalacak zaten, yedek olarak da Babel ile devam ederiz gibime geliyor. Ben Al Nassr kulubune donusmemizi istemiyorum, Falcao yasli diye bende pek sicak bakmiyordum ama ismi, kariyeri havasi falan neyse diyoruz, Llorente falan baya komik olacak takim zaten hep 30+ adamlarla dolu.
Bizim medyanin bugunku haberi , kesin sallamasyon ama guzel bir fantazi yinede.Kim o müjdeyi verdi? Belhanda denilen ... satilacagini
31 mi 2 eylulde transfer son amaEn azından en geç 9 gün icinde bu transfer sonuçlanacak.2 ay sabrettik 9 gün daha bekleriz.31 agustos şampiyonlar ligi kadro bilgilendirmesi icin son gün.
Bizim medyanin... güzel duygularin katilleriBizim medyanin bugunku haberi , kesin sallamasyon ama guzel bir fantazi yinede.
showun makbul olanı mayıslarda yapılandır biz şovumuzu mayısta sokakta yaparızTRTde yine Agagoglu show var.
pazarda tepki gösterilmez
31.8 cl Listesi yollaniyor . Yani büyük transferlerimiz 31.8 e kadar
Bizim takim hareketli degil, gecen mactada goruldu. Daha hareketli ve hizli adamlari almaliydik. Yedek olarak olabilir belkide yinede oraya bir scout transferi daha makul gecer. Tabi bu transfer donemini cok kotu planladigimizdan dolayi bu saatten sonra B planlari nedir cok merak ediyorum.Neden ? Daha geçen sene ŞL finalisti Tottenham ile 35 maç oynadı elbette yedek olarak. Diagne olmadığında Llorente gibi bir golcü bizim ligde çok iş görür adamı tutmakta çok zorlandılar ŞL'de bile. Ben elbette bayılmıyorum bu duruma ama Falcao olmazsa sap gibi kalıp kimseyi almazsak bu sefer papaz pilav yemez yamuluruz.
2 Eylul de.31.8 cl Listesi yollaniyor . Yani büyük transferlerimiz 31.8 e kadar
2 Eylul, yanlis bilgilendirmeyelim.En azından en geç 9 gün icinde bu transfer sonuçlanacak.2 ay sabrettik 9 gün daha bekleriz.31 agustos şampiyonlar ligi kadro bilgilendirmesi icin son gün.
Sampiyonlar ligi de mi 2 eylül ben yanlıs okudum o zaman2 Eylul, yanlis bilgilendirmeyelim.