Gökhan Kahraman
Sarı Üye
- 22 Ocak 2019
- 335
- 171
- 238
Falcao da yeterli tepkiyi vermiyor bence ben oynamak istemiyorum tamam yollamayın bende oto moka bahane bulur bir sene yatar paramı alırım der
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu süreç psikolojimi bozdu herbirşeyden işkillenir oldumOyle sey olmaz. Monaco izin verdiki gorusmelere bizimkilerde Falcao ile gorustu. Bunlar zaten izin vermemis olsaydi coktan patlardi bu olay. Yani emin olun okadar da degil .
Aboubakar da olurdu oda memnun ederdi taraftarı bir de yanına scout transferi atardın olur biterdiSamatta'yi almaliydik en basindan. 2+9 milyon zorunlu satin alma opsiyonu falan konusuluyordu medyada. Oyuncu da gelmeye hevesliydi en azindan yasi falan da uygundu.
Ya gözünü seveyim sen niye @Recep Yıldırım'ın lafına bakıyorsun. Şu pp nedir, ciddi okuyamıyorum.Monaco aldığın beddualarla küme düşersin inşallah
MO NA CO
Penaltı yaptırırsak %'si yüksekNeyse dua edelim de diagne form tutsun gol atsin en azindan 1-2 tane
Ne yapayım totem dedi
Süreç niye bana olası geldi yavWorst case senaryo
Falcao gelmicek
Konya ya karsi puan kaybi
Senegalli şaban tüm sezon tek forvet
Yönetim istifa ediyor
Dursun aday oluyor parasini alabilmek icin
Fosiller dursunu sevdigi icin baskan seciliyor
Fatih terim istifa ediyor
Dursun sayesinde uefadan yine men yiyoruz
Futbol subesini kapatiyoruz..
Kisaca falcao olmazsa biz bittik hüloooog
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güccükken Dallas mı izlerdinWorst case senaryo
Falcao gelmicek
Konya ya karsi puan kaybi
Senegalli şaban tüm sezon tek forvet
Yönetim istifa ediyor
Dursun aday oluyor parasini alabilmek icin
Fosiller dursunu sevdigi icin baskan seciliyor
Fatih terim istifa ediyor
Dursun sayesinde uefadan yine men yiyoruz
Futbol subesini kapatiyoruz..
Kisaca falcao olmazsa biz bittik hüloooog
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Monaco pclik yapıyor başka açıklaması yokO bonservis işi bence yalan. 3 m euro için bu kadar rezil bir süreç olmaz
gayet mümkün bundan önceki fazialarda da aynı dümenler dönmüştü"Falcao'nun Galatasaray'a geçişinde (transferinde) daha fazla komisyon mu arıyorlar?"
![]()
Javier Barbato on Twitter
“Estarán buscando mas comisión en el pase de Falcao a @GalatasaraySK? Realmente no hay ofertas por James? Will they be looking for more commission on the pass from Falcao to @GalatasaraySK? There really are no offers for James?”t.co
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son yıllarda öyle şeyle gördük ve yaşadık ki, herşey beklenebilir...Oyle sey olmaz. Monaco izin verdiki gorusmelere bizimkilerde Falcao ile gorustu. Bunlar zaten izin vermemis olsaydi coktan patlardi bu olay. Yani emin olun okadar da degil .
Malesef olasi bir sürecSüreç niye bana olası geldi yav![]()
![]()