- 1 Haziran 2015
- 27.809
- 19.340
- 2.148
Linç yiyebilirim belki ama Babel hakkında kafasında soru işaretleri olan yalnız ben miyim ?
babel pişmanlıktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linç yiyebilirim belki ama Babel hakkında kafasında soru işaretleri olan yalnız ben miyim ?
bjk batshuayi de alırsa tehlike olabilir
Kendisi yükselişte olan bir youtuber.Linç yiyebilirim belki ama Babel hakkında kafasında soru işaretleri olan yalnız ben miyim ?
hayır. babel yedek forvet ve sol açık olarak hamle oyuncusu olsa ve iyi yardıran bir kanadımız olsa süper olurdu. yardıran kanat eksiğimiz var soldaLinç yiyebilirim belki ama Babel hakkında kafasında soru işaretleri olan yalnız ben miyim ?
bjk sampi diyebiliriz
nkodu
boyd
batshuayi
defanslar altina yapar.
Şampiyljajic de var.
2020-21 sezonu hazırlıklarına şimdiden başlayabiliriz.
O orta saha ile ancak 3. Olur menemen e ekmek banarlar.bjk batshuayi de alırsa tehlike olabilir
Totem dedin tutmadı renktaşbu avatar ne ya
Paylasildi mi bilmiyorum?
Hızlı kanatlara alışmışızYa ben geldiginden beri yaziyorum
Saat 23.20 falkao nefis yemeği hazmetmek için yemek sonrası ikram edilen çayı içiyor olmalı6 dk sonra Nusret kebabda nusretin hazırladığı nefis yemekleri yemeye başlayacak.
Zeki Uzun Durukan 22.00 de yemekte olacak dedi saat 21.54
Hızlı kanatlara alışmışız
Bruma Garry Onyekuru
Bu tarz bir adamın alınması lazım
Ya da en mantıklısı scout kanat-forvet