Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Falcao yüzde kaç oldu renkdaşlar???

Batshuayi yedek olmaya bize gelecek, ve Eleke icinde yedegin yedegi ol diye 4-5 milyonmu harcayacaktik?

O kadroyu kurmaya para yetermiydi? Linnes yeni yabanci sag bek gelecegine bilse, sözlesmeyi uzatmayip bedavaya kacardi.

Batshuayi yedek olmaya bize gelecek, ve Eleke icinde yedegin yedegi ol diye 4-5 milyonmu harcayacaktik?

O kadroyu kurmaya para yetermiydi? Linnes yeni yabanci sag bek gelecegine bilse, sözlesmeyi uzatmayip bedavaya kacardi.

Sen Galatasaraysin!!!!

Eleke kim ya

Cucuk Monaco bile 10 forvet aliyor

Ilkokul 3 de ulkeden goc ettim
Okadar turkce iyi bile

Sendemi brutus
Abi ne ademi ne jimmysi ne babeli ya
Bunlari ucunu topla 100le carp 1 tane dogru duzgun futbolcu etmez
Babel babamla yasit
Birde 3 milyon bayildik bu adama
R E Z A L E TTTT
Burdaki bazi arkadaslar zaman zaman futbolu atletizm ile karistiriyorlar...

Ozornwafor opsiyonu belli oldu mu?

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

Ozornwafor opsiyonu belli oldu mu?

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

1.8 diyorlardı ama kesinleşmedi herhalde

Kaç saattir bakıyorum da Twitter’da bol takipçili hesaplardan Abdurrahim güzellemelerinden geçilmiyor, bu konu kapanır artık.

Linç yiyebilirim belki ama Babel hakkında kafasında soru işaretleri olan yalnız ben miyim ?

Onyekuru'yu aldırmayıp çatne'ye 13m bonservis , 11m maaş gömdüren,

33 yaşında yarın ne yapacağı belli olmayan babel'e 10m maaş gömdüren hoca'yı oynanan futboldan dolayı eleştirince 10 kişi birden saldırıyorlar.

Ama sen yönetim sorumluymuş, FT aslında bu oyuncuları istememiş gibi yaparsan sorun olmaz(y)

Harbiden bazi uyeler saka gibi. 8 kere sampiyon yapmis hocaya sallayan mi dersin, gecen seneye gore kadro gucsuz oldu diyen mi dersin ne ararsan var.

Terime sallayanin cogu fenerli digerleri de vizyon tayfa. Onlari da ciddiye almaya gerek yok ama fernando-ndiaye orta sahasindan nzonzi-seriye gecmissin ikisinin piyasa degeri 50m euro.defansin ayni. Onyekuru yerine babel gelmis, sinan yerine emre gelmis diagne ustune falcao gelecek ama kadro gucsuzlesmis. Bi bakin forumda mart ayina kadar onyekuruya yazilanlara.

Hızlı kanatlara alışmışız
Bruma Garry Onyekuru
Bu tarz bir adamın alınması lazım
Ya da en mantıklısı scout kanat-forvet
Marcao, Luyindama hamlesi bekliyorum yönetimden transferin son günlerine gelirken. Scout kanat-forvet ve stoper gelecektir. Ama bakalım beklerden en az biri yenilenecek mi? Orası önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt