- 27 Ocak 2010
- 139.678
- 106.085
- 5.648
Evet Falcao yüzde kaç oldu renkdaşlar???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Falcao yüzde kaç oldu renkdaşlar???
Batshuayi yedek olmaya bize gelecek, ve Eleke icinde yedegin yedegi ol diye 4-5 milyonmu harcayacaktik?
O kadroyu kurmaya para yetermiydi? Linnes yeni yabanci sag bek gelecegine bilse, sözlesmeyi uzatmayip bedavaya kacardi.
Burdaki bazi arkadaslar zaman zaman futbolu atletizm ile karistiriyorlar...Ilkokul 3 de ulkeden goc ettim
Okadar turkce iyi bile
Sendemi brutus
Abi ne ademi ne jimmysi ne babeli ya
Bunlari ucunu topla 100le carp 1 tane dogru duzgun futbolcu etmez
Babel babamla yasit
Birde 3 milyon bayildik bu adama
R E Z A L E TTTT
Öyle olsa çoktan alırlardıBÜTÜN DERT 3 MIO MU LAN. allah belanizi versin alin 3e. hile hurda yapip 2 oyuncu 2.5+2.5 satip kapatin ffpyi
Burdaki bazi arkadaslar zaman zaman futbolu atletizm ile karistiriyorlar...
yuzde 99 da takilip kaldi. apo yuzde 1 in pesinde onuda bulursa transfer tamamEvet Falcao yüzde kaç oldu renkdaşlar???
1.8 diyorlardı ama kesinleşmedi herhaldeOzornwafor opsiyonu belli oldu mu?
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”
-İmparator Fatih Terim
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Linç yiyebilirim belki ama Babel hakkında kafasında soru işaretleri olan yalnız ben miyim ?
ffpden korkuyorlar 0 a inemeyiz diyeÖyle olsa çoktan alırlardı
Yönetimi ateş bastı şu an
Başka işler var
Biz parayı veriyoruz ama Monaco pclik peşinde
%99 - LazamelEvet Falcao yüzde kaç oldu renkdaşlar???
Diagne adına son bir umutCatne Falcao ikilisine hayır demem
Marcao, Luyindama hamlesi bekliyorum yönetimden transferin son günlerine gelirken. Scout kanat-forvet ve stoper gelecektir. Ama bakalım beklerden en az biri yenilenecek mi? Orası önemli.Hızlı kanatlara alışmışız
Bruma Garry Onyekuru
Bu tarz bir adamın alınması lazım
Ya da en mantıklısı scout kanat-forvet
ffp bir rivayete göre kış transfer dönemine sarkıtılabiliyormuşffpden korkuyorlar 0 a inemeyiz diye