Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.017
- 67.078
- 5.003
istifa da hizmettir abdurrahim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O var tabii. Ama ligde oynatabilirsin yani. FFP cezası almazsın.cl listesine oyuncu yazamama meselesi varmış. bizde şu anda ekside olmamızın sebebi olan luyindama'yı yazamayabiliriz bu duruma göre.
zenci bir kanat oyuncusu almıslar tottenhamın yedeklerındenkimi aldılar ki
Fotoğraflar var galiba. Falcao, Petrov, Apo.. Bu nasıl threesome a'monaco."Falcao'nun Galatasaray'a transferi gerçekleşmek üzereyken Monaco engelledi. Ancak Falcao sorunun çözüleceğinden emin. Falcao'nun elinde, Monaco'nun Falcao'nun transferine onay verdiğini kanıtlayan bir belge var. Falcao durum son aşamaya gelene kadar bunu kullanmak istemiyor."
Marca
Adamin elinde belge bile varmis
istifa da hizmettir abdurrahim
Bizim basının da söylediği bu zaten. Herkes bu transfer bitt izaten ama sonra Monaco vazgeçti diyor. Şu anda vazgeçse aşırı yüklü tazminat gelecek bize."Falcao'nun Galatasaray'a transferi gerçekleşmek üzereyken Monaco engelledi. Ancak Falcao sorunun çözüleceğinden emin. Falcao'nun elinde, Monaco'nun Falcao'nun transferine onay verdiğini kanıtlayan bir belge var. Falcao durum son aşamaya gelene kadar bunu kullanmak istemiyor."
Marca
Adamin elinde belge bile varmis
Yine yanlış bir forvet transferi olur, biz sağdan soldan ortalarla gol bulmaya çalışan havadan oynayan bir takım mıyız ki Mounie'yi getirelim ?Gurrpegi Mounieyi istersek kiralik bize gelir diyor. Yarin gelip baslasin
Onyekuru'yu Babel'den Ndiaye'yi de Seri'den daha iyi gördükler için o hocam.
"Falcao'nun Galatasaray'a transferi gerçekleşmek üzereyken Monaco engelledi. Ancak Falcao sorunun çözüleceğinden emin. Falcao'nun elinde, Monaco'nun Falcao'nun transferine onay verdiğini kanıtlayan bir belge var. Falcao durum son aşamaya gelene kadar bunu kullanmak istemiyor."
Bu sefer inanmak istiyorum...
senin avtardaki show yapacakIsin kotu tarafi pazar gunu kaybedecegimizi futbolla hasir nedir olan herkes hissediyor
Diagne'yi kendisi duyumlamıştı.Gomis bu toplara girmez ama hayırlısı bakalım.
Ben inancımı yitirdim.
Bence de öyle. Ben de senin gibi düşünüyorum.Biraksinlar o isi bi zahmet ndiayenin ne beyinsizligi kaldi sene boyunca ne onyekurunun. Acip eski postlari okumak zor degil. Onyekuru son zamanlar buyuk katki verdi ama ilk donemi unutmaya da gerek yok