Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.366
- 21.341
- 2.238
Başka zaman olsa tamam bitmiş derdim de , Artık çok ümitsizim.Diagne'yi kendisi duyumlamıştı.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka zaman olsa tamam bitmiş derdim de , Artık çok ümitsizim.Diagne'yi kendisi duyumlamıştı.![]()
Ben de.Başka zaman olsa tamam bitmiş derdim de , Artık çok ümitsizim.
kalmadi. birtek falcao kaldi.falcao transfere max 2 hafta zaman harcamamiz gerekirken biz 1.5 ay harcadik. dunyada baska forvet mi kalmadi
Soyadı adaşım bence Gurrrrrrrrpegi’yi takip etmekten vazgeç çünkü senden benden fazla bilgisi yok o arkadaşınGurrpegi Mounieyi istersek kiralik bize gelir diyor. Yarin gelip baslasin
varFalcao instagrama sarı kırmızı bayraklı bir şey atmış diyorlar instam yok biri hayrına bakabilir mi
Oldu baya. Direğe asılı bayrak attı, sarı kırmızı.Falcao instagrama sarı kırmızı bayraklı bir şey atmış diyorlar instam yok biri hayrına bakabilir mi
Atabilir misiniz
Opsiyon koymak sacmalikOzornwafor opsiyonu belli oldu mu?
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”
-İmparator Fatih Terim
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Atabilir misiniz
umut bulutun yandan yemisi. gitsin defansif oyuncular alsin. her mac 3 yiyorFalcao transferindeki tek engel ve sorun çıkartan teknik direktör gibi görünüyor
Bir bilene sormak lazim @fenerbahçeTransfer şikesi yapmak zor olmasa gerek.![]()