Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Monaco forvet mi aliyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bak simdi ne yapiyorum
Ne diyo gene bu manyak
Diagneyi verecez bakın görün dedi dersiniz.Youtube dan abone kasacak dede
Twitterdan sıktığı yalanlar yetmemiş
upsaat 00.00 olur olmaz olumlu haberler yağmaya başladı dikkat ederseniz
Ne diyo gene bu manyak
kufurlerı dızbak simdi ne yapiyorum
Bence sponsor için Falcao'yu bekliyorlar. Onun transferi ile birlikte sponsor adaylarına karşı pazarlık gücü artacak. Mutlaka pazarlık aşamasında olan alternatifler vardır.
Ne diyo gene bu manyak
Muhtemelen Falcao nun aldığı bir söz var. Bizim yönetimin rahatlığı da onu gösteriyor. Değilse rest çekerdi net şekilde. Muhtemelen Monaco nun bir beklentisi var rica ettiler bekliyoruz. Aslında ben onların beklentilerini karşılayacağım da neyseeeeeeKonuşuldu nu bilmiyorum falcaonun son attığı story ye bakın derum çok fazla sarı kirmizi detay var story de sol köşedeki bayrak özellikle ladivert olan kısımların ciimamasi için özellikle kirpilmis gibi yada ben iyicene kafayı yedim
üye oluyorum. orada ana avrat girmek serbest baglamazkufurlerı dız
"Falcao'nun Galatasaray'a transferi gerçekleşmek üzereyken Monaco engelledi. Ancak Falcao sorunun çözüleceğinden emin. Falcao'nun elinde, Monaco'nun Falcao'nun transferine onay verdiğini kanıtlayan bir belge var. Falcao durum son aşamaya gelene kadar bunu kullanmak istemiyor."
Bu sefer inanmak istiyorum...
Onların beklentilerinin as monacoMuhtemelen Falcao nun aldığı bir söz var. Bizim yönetimin rahatlığı da onu gösteriyor. Değilse rest çekerdi net şekilde. Muhtemelen Monaco nun bir beklentisi var rica ettiler bekliyoruz. Aslında ben onların beklentilerini karşılayacağım da neyseeeeee
Ne ileri zekalıyım ne de aptalım kardeşim. Sadece diyorum ki konuştuğumuz isim Falcao Drogbanın oyun tarzı başka ama golcü olarak belki ondan bile ilerde desem abartmış olmam; abartarak söylemiyorum gerçekten dünyanın sayılı isimlerinden birisi. Bu adamı bedava almak fırsatı varken ve oyuncu Galatasaray Galatasaray diye bağırıyorken futbolcu ile maaşta menajerlerle anlaşmışken bu adamı beklemiceksek kimi bellidesin. Bu adam normal bir transfer değil ya fırsat transferi. Ayrıca Monaco yu tebrik ediyorum bizimkilere yöneticilik dersi veriyorlar. Adamlar oyuncu alırken Falcao yu bile kullanıyordur. Bu fiyata verirsen alırım vermezsen elimde Falcao Ben Yeder var diyorlar. Pazarlık için bile ellerinde tuttuklarını düşünüyorum. Gitmese de adamların gitmedi diye üzüleceğini sanmıyorum. Korkmuyor muyum evet korkuyorum acaba yine olmazsa, yönetimden korkmuyormuyum onca güzel yaptıkları şeye rağmen tırsıyorum aklıma yaz dönemi dönem arası geliyor. Ama dönem arası bile 10 forvetle temastalardı. Yüzde bir ihtimal varsa başka forvetlerle de görüşüyorlardır. Ama verecekseniz verin vermeyecekseniz küstüm oynamıyorum başka forvet mi yok diyeceğin bir topçu değil bu adam. Son saniye kadar gerekirse beklemen gereken bir adam. Ama şunda haklısınız hepimizin gazı kaçtı. Keşke hiç duyurmasalardı. Kimse de heyecan kalmadı psikoloji gitti ama bunun Falcao ile alakası yok. Bu transfer bitse de bitmese de yönetimin hataları var ama son kez söylüyorum Falcao transferi son saniyeye kadar kovalanabilek bir transfer
üye oluyorum. orada ana avrat girmek serbest baglamaz
desarj olacam