Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
monaconun engin şişmanını buldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üye oluyorum. orada ana avrat girmek serbest baglamaz
desarj olacam
[/QUO Kardeşliği bozmasak diğcektim ki vazgeçtim devam kardeşim
Abi eski adamı alma imkanımız var mıydı zaten. Eski hızını savaşçılığını beklemiyoruz ama bu adamın sevdiğim yönü hem gol vuruşları efsane hem de kendisine bakıyor. Drogba karakteri kadar olmada da iş ahlakı var. Genç geleceğimiz konusunda haklısın kalbimden geçen Falcao alınması sonrasında Diagne gitsin yerine genç potansiyelli birisi alınsın. Falcao abisinin tecrübesinden faydalansın. Ahh işte ahh ama alkollü gecenin ürünü futbolcumuz gitmiyor işte.SakatliklarI yasamadan önceki Falcao o bahsettigin golcüydü. Sakatliklardan sonraki Falcao yine iyi golcü ama eskisi gibi dünya seviyesinde degil artik.
Firsat transferi dedigin 1.5 ay sürmez sürerse plan bler hazir olur. Takimin ne kadar erken hazir olursa o kadar iyi olur. Sahsen Bathsuayi gibi genc isimlerin pesine gitseydik uzun vadede bizim icin daha iyi olurdu cunku Falcaodan alacagimiz verim max. 3. sene. Artik gelecegi de dusunmeliyiz.
Olmaz. Falcao gelip 35 gol 15 asist oynamayacak tank almıyoruz. Evet hepsinden kaliteli bir isim ama bu oyuncular da oldukça kaliteli oyuncular Aboubakar yahut Cenk yedek olur çok iyi . Zaza ya da Batshuayi de as olarak harika işler yaparlar .Falcaodan bu isimlere yönelmek arabadan inip esege binmek gibi olur
falcaonun elinde belge olduğu iddia ediliyor kulübüyle aralarında yapılmışBelge işi?
300b euroya satın alıp 200b euroya kiraladık işte
Ulan