Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco da hem taraftarin, hemde kulübün Falcao´yu tutmak istemesi, acikcasi olacaksa beni biraz daha memnun edecek bir durum. Burada Sneijder, Drogba transferleri ile mukayese ediliyor, ama Drogba cin kulübünden kacti, Sneijder´i de Inter kesin olarak elden cikarmak istiyor, orada kadro disiydi.

Bizim icin Falcao transferini cezbedici hale getiren bedava gelme ihtimali. Bedava gelirse FFP´den dolayi cok iyi bir hamle olur.

Ama ayni zamanda devre arasinda, yine bazi pozisyonlarda degisiklere gitmek zorundayiz. Diagne´nin parasi ile devre arasi genc bir bek ve kanat ihtiyacimiz var.

Devre arasi Onyekuru + bir bek baldan tatli olur bu durumda. Cünkü su anki kadroya aslinda 33lük forvet gitmez, falcao olmasi bir tek cezbediyor beni. Ama giderse 6 ay gider, bir sene gider en fazla.

Renkdaşlarım birşey sormak istiyorum.

Bonservisi bedeli ne olursa olsun atıyorum 10 milyon euro olarak şimdi bu gece Diagne'nin satıldığını düşünelim.
Eksiyi çık kabaca 7 milyon kalıyor.
E biz bu bütçeyi hemen kullanmak zorundayız sonuçta yine ayrı bir risk transferi ile karşı karşıya kalınıyor.
Diagne satıldı hah hemen şunu alıyoruz veya alalım dediğimiz kimse var mı
Şuan için yok renktaş, Falcao dışında isim yok gibi piyasada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt