Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

"Falcao'nun Galatasaray'a transferi gerçekleşmek üzereyken Monaco engelledi. Ancak Falcao sorunun çözüleceğinden emin. Falcao'nun elinde, Monaco'nun Falcao'nun transferine onay verdiğini kanıtlayan bir belge var. Falcao durum son aşamaya gelene kadar bunu kullanmak istemiyor."

Ne saçma sapan bir haber bu ya. Eğer adamın elinde böyle bir belge varsa ki kesin yoktur, neden son aşamayı beklesin. Monaco babasının oğlu mu?

Konuşuldu mu bilmiyorum ama bu Ozornwafor'un satın alma opsiyonu , kardan pay olayı vs çok saçma geldi bana.
Hiç ışık yoksa niye aldık ?

Yönetim resmen 5 ay sonra 34 yaşına girecek veteran bir yıldızın gelişini dört gözle bekleyecek kadar çaresiz duruma düşürdü taraftarı, yazıklar olsun.

yönetimden birisi cıkıp bu transfer bitti beceremedık diye acıklamazsa hem sezona forvetsiz girecez hemde kulübün itibarını falcao diye diye dahada batıracaklar.

Konuşuldu mu bilmiyorum ama bu Ozornwafor'un satın alma opsiyonu , kardan pay olayı vs çok saçma geldi bana.
Hiç ışık yoksa niye aldık ?
Adamı 300 bine aldık 200 bine kiraladık 1.850.000 satın alma opsiyonu var 100 de 20 satıştan pay var patlarsa almeria en az 15-20 ye satar yüz de 20 Side 4-5 milyon eder 300 bine aldığın adamı hiç ugrasmadan 5-6 milyon kar ederek sattık daha ne

13 e ndiaye gitsin falcao gelmexse 2senelik batsuhayi kirlaaui 10 miilyon da satın alma koydurslim sol beke PSG den kurzava ucuza kapatırız Nagatomo mariano gönder linnes saga geçer birde yedek forvet alriiz Elele olur mesela

Ndiaye mi gitsin ??????????????????????????????????

13 e ndiaye gitsin falcao gelmexse 2senelik batsuhayi kirlaaui 10 miilyon da satın alma koydurslim sol beke PSG den kurzava ucuza kapatırız Nagatomo mariano gönder linnes saga geçer birde yedek forvet alriiz Elele olur mesela
Onyekuru yu satalım bence falcao gelmexse 3senelik emenikeyi kirlaauiriz..

Ben bu gün kap geleceğin i düşünüyorum ama diagne satıp psgden kurzava sevilladan corchiayi alabiliriz uygun şekilde.mariano ve Nagatomo satılıp elekede alırsak süper kadro olur

gençlik parkı olsun sari lacivert
yıllardır çekiyoruz hep çile hep dert
yüzümüz gülmüyor bitsin bu hasret
şampiyonluk bize yakışır başkent

bu sene
gururluyuz güçlüyüz ankaragüçlüyüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt