Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ED86D3DC-86BD-4863-91D6-C9C37791CEC5.webp

Sikeciler ugrasmis ama adamin kaderi hep Atalantaymis

mevlüt nefis bir topcu, mükemmel bir yetenek, tam bir gol makinasi, kesinlikle falcaonun yerini dolduracaktir HO

YERSEN!!!!!!!!

Albayrak sadece floryada çalışsın o kadar amatörce işler yaptı ki herşeyi eline yüzüne buluşturdu.

Akşama herşey belli olur.. ama konuşulanlara göre monaco öyle 3..4 istemiyormuş istenilen bonservisin çift haneli olduğu söyleniyor
Bir yil sozlesmesi kalmis oyuncuya yanlis hatirlamiyorsam son yil alacagi parayi bonservis olarak verip alabiliyorsun kural gereği. Kulubu birakmiuorum desede cift haneliyi odesek gelir.

Falcao cidden gelmek istiyorsa ve bugün konuşacaksa adamlar tutmaz zaten takımda.

Bugün yarın derken 2 ay oldu şaka gibi. Artık olumlu olumsuz bi açıklama yapın. Taraftara da yazık

Falcao'da sorun olmadığı zaten çok net. Ben Falcao'ya sövenleri anlamıyorum başından beri. Adam kendini mi zincirlesin ne yapsın. Haysiyet ve karakter yoksunu yalı çocukğu Monako işi yokuşa sürüyor. Keşke Falcao bize gelse ve bunlarla avurpada denk gelseydik diyeceğim ama küme düşmekten kurtuluğu için Falcao gelse de görüşemeyiz. Beş para etmez teknik adamlarıyla bu sene de küme düşerler zaten.

"Falcao'ya net şekilde yerine transfer yapılırsa ayrılabileceği konusunda güvence veren Monaco, Falcao Galatasaray'la 3 yıllık anlaştıktan sonra, Ben Yedder ve Slimani'yi almasına rağmen fikir değiştirdi. Monaco Falcao'yu engelleme hakkına sahip mi?"

Bizim iyi bir forvetimiz olsa, Falcao'yu sonuna kadar bekleriz sorun olmaz ve cilek olarak gelir. Diagne gider, Falcao gelmezse, asil sorun o zaman baslar. Yine forvetsiz baslariz sezona.

Bir yil sozlesmesi kalmis oyuncuya yanlis hatirlamiyorsam son yil alacagi parayi bonservis olarak verip alabiliyorsun kural gereği. Kulubu birakmiuorum desede cift haneliyi odesek gelir.
Yok hocam öyle kural mı var nerde.. uydurmadır o..

Velevki var öyle birşey adamın bir yıllık alacağı vergilerle beraber çift haneli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt