Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mitroglou transferi sebebiyle uefa ile basimiz belaya girmez umarim. Maasini biz odeyip adamlardan para alarak artı bakiye olarak gösteriyoruz ama aslında üzerine para verip de göndermiş oluyoruz pratikte maaşı yüksek olduğu için
City ile Juve, Cancelo - Danilo takası yapacakken birini 65 diğerini 37 m euro gösterdiler. Daha bir iki ay önce Barcelona Cilleseni verdi Netoyu aldı aynı parayı ödedi iki kulüp de, ortada usülsüzlük falan yok.

bu hafta CL kura cekimi var ve bizim takim cok eksik, söyle bi liverpool, manch. city, bayern, barca yakalasinda görürüm ben bunlari!

bu hafta CL kura cekimi var ve bizim takim cok eksik, söyle bi liverpool, manch. city, bayern, barca yakalasinda görürüm ben bunlari!

Farkında değiller ama Liverpool, City vb gibi takımların karşısında alınacak tarihi hezimetten sonra bir gün dahi o koltukta oturacaklarını mı sanıyorlar ? Hocanında başını yiyecek o tarz bi maç. Herkese zarar ama nasıl bu kadar rahatlar anlamak mümkün değil.

Farkında değiller ama Liverpool, City vb gibi takımların karşısında alınacak tarihi hezimetten sonra bir gün dahi o koltukta oturacaklarını mı sanıyorlar ? Hocanında başını yiyecek o tarz bi maç. Herkese zarar ama nasıl bu kadar rahatlar anlamak mümkün değil.
city bize 7 8 tane atsa ft istifa eder mi sence

icimdeki hic gecen sene balli grubun tam tersini cekcez diyor, porto mortoda yok, schalkeler lokomotivler, gidip mal gibi gomisi sattilar gurubu kücümsediler, gelsin babaklim babalarda görelim boynumuzun ölcüsünü!

Şaka maka 10 günden az kaldı transferin bitmesine. Bugüne kadar rahattım ama artık hafiften tırsmaya başladım.

Diagne'yi satamayıp Falcao'yu ya da bir forveti alamazsak sakat.
Diagne'yi satıp forvet alamazsak daha da sakat.

Tek umudum Seri, Nzonzi gibi bir transfer yapabilme potansiyelleri...

Evet 500 km direksiyon sallayıp bir de radara girince pelte gibi oldum. Nerde o dün ağır konuştuğu için ağır konuştuğum arkadaş? Gel öpücem gel 😂

Günaydın

Bugün sponsorluk anlaşması var Mustafa Cengiz olumlu olumsuz birşeyler söylesin ve kapansın konu. Önümüze bakalım taraftarı oyaladıkları yeter. Bu kadroyla da şampiyonlar liginde hiç birşey beklemeyelim.

Hangi oyuncuları alırsak alalım, o takımlarla baş edemeyiz. O yüzden bu dediğin bir ölçü değil.

Kendinizi muhtemel farklı skorlara hazırlayın derim bunlardan biri çıkarsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt