Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
----------------muslera---------------

şener------lyundama----marcao----nagatomo

--------------n zonzi----seri------------

------------------banega------------------

feghouli------------------------------babel

-------------------falcao------------------

hayaller bunlar sanırım. Sağ bek linneste olur ama mariano futbolu bırakmış gerek yok onunla uğraşmaya parasını alıp brezilyaya gider o. O iyi kondisyoner bile birşey katamamış marianoya

yalnız diyim bu takım çok yavaş bir iç saha takımı olacak hep set oyunu oynar yüksek tempoya çıkmaz. Onyekuru rodriguez tarzında bi futbola alışmıştık ama biraz daha zeka seviyesi yüksek bi takım olduk ama dış saha için bu takımla gerçek bir oyun planına ihtiyacımız var. Kafası kesik tavuk gibi oynuyoruz hala.

Konyayı 5 0 yensek bile havaya girmem dış saha ve avrupa maçları çok kritik gerçek bir not vermek için.

Emre mor profesyonel olursa ilk 11 oynar feghouli 10 numara oynasın banega gelmezse.

Belhandaya gram güvenmem. Hocanın en sevdiği adam diyoruz adam hocası için bile koşmuyor. Bunları ıkı fb maçında da gördük. Bu tip adamlar arap liglerinde show yapar başka bişey olmaz artık. 28 yasındayken artık yaşlıyım eski yeteneklerim yok diyen bi kafası var garip

Günaydın

Nasıl uyaniyosunuz hayata anlamıyorum. Tamam transfer bizi yıprattı bu nöbette. Sabah foruma giriyorum klavyeden kufurunuz eksik olmamış:-)

ayrıca diyim falcaoya o foto yüzünden para ödenirse taraftarın parasından karşılanırsa bu hakkımı helal etmiyorum çok net Benım param birilerinin reklam aracı olmamalı. Ha basından beri bonservis varsa baska ses etmem. Ama bu transfer 0 maliyetli iken o fotolar fransa çıkarmaları sonrası 3 e 5 e cıktıysa yazık

Fenerin ve Trabzonun kadroları iyi. Bu sene sanki trabzon efsanesinin verildiği sezonda fener ve trabzon yarışacakmış gibi bir his var içimde sadece his. Biz erken kopacağız gibi hissediyorum. İnşallah böyle bir durum ile karşı karşıya kalmayız. Aslında ben bunu lige başlamadan öncede düşünüyordum. Yani bunun oynadığımız top ile alakası yok. Sanki trabzon ve fener yarışacak gibi.
fenerin kadrosu büyükler arasında şu anda en eksik kadro sag sol bekleri yok stoper yok ortasahada saglam adamları yok (40 yasında emre nekadar gidecek)
as forvetleri yok bel bagladıkları forvet tank gibi agır vedat

antep macı herkesingözünü boyadı olay bu yoksa 2-3 pas yapabilen her takım feneri delik deşik eder bunu gördük

hamsiler ise kadro olarak su an en hazırlar fenerden kat kat önde kadroları heriflerin 2 tane farklı tiptecok iyi forveti var

bizim kadroda cok iyi ama bizde hic frvet yok cagneyle ligi götürmez hoca mental olarak herif ucmus durumda zaten

Serdar Ali Çelikler: “Seçim kararının ardından "Albayrak da başkan adaylığını açıklayacak. Ondan fotoğraf sızdı" dedikodusu şu anda yayılmaya başlandı. Yani yönetim rekabeti de başlamış vaziyette.” (Habertürk)

şaka mı bu :) yok artık ya

İdari menajer Şükrü Hanedar, Radamel Falcao transferini sonuçlandırmak için Fransa'ya gitti. Ahmet Bulut ve Şükrü Hanedar, Monaco kulübüyle görüşmelere devam ediyorlar. (Fotomaç)

Finans1%20(2).jpeg

Finans1%20(1).jpeg

resmi siteden

Süper Lig özetleri, maçların bitiminden 45 dakika sonra beIN Sports Haber’den yayınlanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt