- 3 Haziran 2015
- 57.134
- 66.313
- 4.143
Burda kalacagini mi açikliyor? FALCAO TAKIMDA KALACAK diye nerde yaziyor? Takimda kalmasini umuyoruz diyor?
Sen neden böylesin be?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her transfer dönemi gidiyo o da ilgi çekmek içindir 10 günde nereye gidecek yalanQ7 dönemi bitti
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimisini kullanıyorum. Ama genel olarak boş.Bu turkcellin servisleri hakikaten bi halta yariyormu bi ton servis baslatiyolar her ay hiçbirinden hicbisey anlamiyorum tv plas bilmam kac gb depolama alani vsvs
Konya maçında Nzonzi'yi stoper oynatır mı ?![]()
Neyse bari Linnes-Yunus'u filan satıp artıya geçelim devre arasında da bekleri değiştirmeye çalışırız ...![]()
10 gün sonra transfer kapandıktan sonra yapılacak yangının ne faydası olacak.Falcao konusunda B planlarının olup olmadığını henüz bilmiyoruz.
M.Topal, Josef falan konuşulurken tak diye Nzonzi gibi bir kaliteyi gayet makul maliyetlere bitirdik.
Hemen olmadı diye yangına gerek yok zaten 10 gün kaldı ak g.t kara g.t yakında ortaya çıkacak.
Her sene aynı haberler q7 istenmiyor deniyor bir bakıyorum her maç 11 gitmeden artık bitti dememQ7 dönemi bitti
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
blokla geç yaBurda kalacagini mi açikliyor? FALCAO TAKIMDA KALACAK diye nerde yaziyor? Takimda kalmasini umuyoruz diyor?
Sen neden böylesin be?
Tv plus ve bu depolama tam okarak ne ise yariyor reis.Kimisini kullanıyorum. Ama genel olarak boş.
Şaka yapıyorum de lütfen yoksa gerçekten ben de raporlucam
10 gün sonra transfer kapandıktan sonra yapılacak yangının ne faydası olacak.
9 gün var zaten 2 aydır sabrediyoruzsakin ve sabırlı olalım hala yüzde 99 geri adım atmadı altur elleri mecbur birşeyler açıklıyacaklar bir kaçgüne kadar transfer sezonu kapanıyor az kaldı
Takımda kalmasını istiyoruz diyor. Adam kulübün 2. başkanı, taraftar değil, transferi yöneten kişi. kalmasını istiyorsa vermez.Burda kalacagini mi açikliyor? FALCAO TAKIMDA KALACAK diye nerde yaziyor? Takimda kalmasini umuyoruz diyor?
Sen neden böylesin be?
10 gün değil 7 gün var 31 Ağustosta UEFA listeleri bildiriliyor. Gelecek forvet Avrupa da oynamayacaksa gelmesine hiç gerek yok.10 gün sonra transfer kapandıktan sonra yapılacak yangının ne faydası olacak.
Boş adamsın.Önce okuduğunu algıla ve kendi yazdığını tekrarr oku.Ya komik olmayın sizin yangınınızın sonucunda mı Falcao veya transferler gelecek?
Buna ancak kuş familyası inanır. Neyse siz yangın yapın o zaman gelir Falcao.
Ben eleştirmekten bahsediyorum.