Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 gün kaldı transfer listesi verilmesi. Bu takimin forveti yok, stoper ve orta saha yedek yok. Hala eksi bakideyiz. Taraftar sizden daha dolu başkan. Falcao ile foto paylasana ayar ver önce. Yüzde 99 rahat olun diyene ayar ver önce, basina ve taraftara değil.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Thy ile yapacağımız sponsorluk ücreti tahminimce daha önceki senelerde olduğu gibi maç başına 500.000 avro gibi bir miktar alıyorduk yine onun gibi olur diye düşünüyorum ben
Sadece grup aşaması için 3 milyon avro yaklaşık 20 milyon tl gibi birşey kazanırız eğer gruptan çıkıp yada avrupada yolunuza devam edersek bu dahada artabilir ben başkanın 9.aya kadar 190 milyon tl sponsor parası kazandık daha da kazanıcaz der gibi konuştu açıkçası ben burdan bunu çıkardım.

Mustafa Cengiz'den muhabirlere; "Transfer dönemi bitsin. Tüm sorularınıza yanıt vereceğim. Ben de doldum çünkü." (Habertürk)
Falcao olmamış belli. Hatta bunlar satış bile yapaöayacak bence. Luyindamanın cl listesine yazılamama riskini göz önünde bulunduralım. Herşey beklenir bunlardan

Seri ve nzonzi alan takım bir forvet alırdı illa ki. Ne diye 2 ay falcao ile uğraştınız. Sturridge gelse hangimiz mutsuz olurduk? Bir sürü fırsat kaçırdık forvet konusunda. Şimdi en iyi ihtimal niasse kiralanır. Bir de topal gelir o kadar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tahminen pazartesine kadar zorlar, o akşam bariyerler temalı bir açıklamayla transferin yattığını açıklarız.%30 şansımız olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt