Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antrenmanlara çıkması yasal zorunluluk. istemese de kulübe imza attığı sürece göndermiyoruz dediği sürece çık dediğinde çıkmak zorunda.
Abi hakkaten yorulmadınız mı bu Polyannalıktan ya. Neyse ben çok üzgünüm kimseye sarmayım sen umudunu koru abi. Monaco başkanı ve hocası öyle salak salak açıklamalar yapıyorlar zaten.

Abi hakkaten yorulmadınız mı bu Polyannalıktan ya. Neyse ben çok üzgünüm kimseye sarmayım sen umudunu koru abi. Monaco başkanı ve hocası öyle salak salak açıklamalar yapıyorlar zaten.

yav transfer yatmıştır yatmamıştır orası ayrı.

antrenmanlara çıkmak zorunda

Bitmiş iş hocasının acıklaması bunu gösteriyor. Para koparmaya çalısıyolar artık bu cok açık. Bizimkiler bonservis vermeden almaya kararlı ama malesef öyle bir dünya yok vereceğiz bişeyler

Bazı oturmayan detaylar var adam sapasağlamdı geçen hafta maç ta ilk 11 de iken sakatlandı dediler ayağı burkulmus bu hafta da oynamayacakmış benim ayağım burkulsa 2 .gün koşarım jardim özellikle üstüne basa basa oynamak istemediği iddiasını yalanlıyor ilginç bence hafif sakatlığı gerçek olsa bile maç kadrosuna alınmaması çok iyi bir gelişme bizim için adam 1 aydır sakat degilki 6 gün önce sakatlandı bugün donmuş neyin rehabilitasyonu maçları da icer de yolculuk ta yok alırsın kadroya en kötü yedekte oturur..

1566562259026.webp

drogba akhisar golü sevinişi

Bel ağrısı olan belhanda kaç gündür antrenman yapmıyor.Ya koşmayan, terlemeyen,yere yatmayı bırak bir ara pas bir şut çekmemiş adamda nasıl bel ağrısı ur.Diagneden bile önce bu faydasız bir an evvel gönderilmelidir.

Falcao’yu kaybettiğini çok iyi bilen bir jardim açıklaması olmuş.. Bizimdir artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt