Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anda yaşanılacak en iyi ihtimal diagne aslında satıldı konya maçına forvetsiz çıkmamak için açıklanmıyor falcao 2 3 gün içinde transfer olacak diagne den gelen + parayla 2 transfer daha yapilacak hep en kötü senaryodan bahsediyoruz buda en iyi senaryo..

Red Report

@RedReport_

·
2s

Falcao, Galatasaray'a gitmek istediğini yönetim dışında teknik direktör Jardim'e de söyledi. Sosyal medya paylaşımıyla Galatasaray'a mesaj veren Falcao, birkaç saat içerisinde yönetimle bir kez daha görüşecek. (L'Equipe)

Red Report
@RedReport_

·
2s

Falcao, Galatasaray'a gitmek istediğini yönetim dışında teknik direktör Jardim'e de söyledi. Sosyal medya paylaşımıyla Galatasaray'a mesaj veren Falcao, birkaç saat içerisinde yönetimle bir kez daha görüşecek. (L'Equipe)
Ins Allah falcao bu görüşmeyi yapmak için antremana gitmiştir bugün..

Tam bir yangın tayfadanım ama bugün şu ana kadar çıkan haberlerde dune göre olumsuz bir durum yok..

Gençler bu monaco nun başkanını koç gaza getiriyor olmasın? Yapar mı yapar!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birinin gaza getirmesine gerek yok adam zaten tescilli tuhaf 20 sini 360a aldığı eserin birni 450ye satıp sanat danışmanını beni zarara soktu diye şikayet eden ilginç bi adam

Yönetim, yakın zamanda seçim kararı alacak. Buna mecburlar. Seçime yeniden girip giremeyecekleri ise meçhul. Kendileri girebileceklerini düşünüyor. Ben de öyle düşünüyorum. Mustafa Cengiz 30 milyon Euro maliyetle Falcao'yu alıp seçim kararını sonra açıklamak istiyor. O nedenle Falcao, Mustafa Cengiz açısından daha da önemli. Gelelim meşhur Albayrak-Falcao fotoğrafına. Seçim kararının ardından "Albayrak da başkan adaylığını açıklayacak. Ondan fotoğraf sızdı" dedikodusu şu anda yayılmaya başlandı.. Yani yönetim rekabeti de başlamış vaziyette. Transferin başından beri Fatih Terim konu ile ilgili tek kelime etmedi. Ama bu transferin yönetimin hayat memat meselesi olduğunu bilmeyen; bilse de yazmayan bunun yerine "gaz yapmayı" "goy goy"lamayı tercih eden G.Saray muhabiri olduğunu iddia eden kişilerin bir teki bile Terim'in bu konuda ne düşündüğünü yazmadı, yazamadı. Hoca hiç konuşmadı. Ben söyleyeyim. Hoca elbette Falcao'yu istiyor. Ama hem Diagne konusunun hem de Falcao konusunun yanlış yönetildiğini düşünüyor. Bu transferin yönetimin kendi bekaası tarafından kullanılmak istediğini bildiğinden 'topa girmiyor.' Hoca, Onyekuru'nun da olmamasına kızgın.

Falcao yarın Monaco ile sözleşme uzatsa

'Tamam işte kesin bizde. Adamlar bize satmak için sözleşmesini uzattı. Artık bu iş bitmiştir kesin bizde'

diyecek kişiler var.

Monaco başkanı ev hocası bizim Abdurrahim gibi tipler değildir. Çok iyi tanımıyorum ama tahminim öyle yüzde 99 falan açıklaması yapacak tipler değildir.

Adamların hem hocası hem başkanı oyuncu gitmek istese bile iyi profesyonel, buraya her şeyini verecektir, motive olacaktır, vs,vs, diyorlar. Buradan bu oyuncuyu salmayacakları anlamı çıkıyor. Benim tek anladığım bu.

Maça çok az süre var 2 gün sonra maç. Adam daha yeni antrenmana başladı tabi maça çıkamaz ne çelişkisi var bunda? Bayadır sakat olan bugün ancak antrenmana çıkan adam nasıl pazar maça çıksın ne çelişkisi bu?

Abi artık çelişki melişki her olaydan olumlu bir şey çıkarma falan ben çok yoruldum siz yorulmadınız mı?

takımın hocası ve başkanı açık açık kalacak maçlara çıkacak gitmek istese bile o profesyonel falan diyorlar.

Bu adamlar salak mı neden kalmayacak oyuncu için böyle konuşsunlar. Bu iş bitmiş artık. Olmaz bu transfer

Olumlu birşey çıkardığım yok. Jardim sakat olduğu için bizimle olamayacak dedi resmi hesap 1 saat sonra sakatlığı atlattı ve antrenmanlara başladı dedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konuyu Vasfi açtığını duymus olacakki Ahmet Bulut tekrar Monaco seferine cikmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt