Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takim 28.haftaya kadar oturmaz, ondan sonra herkes god mode acar yine alırız ligi. Ama iyi top oyanamadik denizlide ona rağmen kazanabilseydik moralim daha yüksek olurdu. Simdi yarinki macta olacaklar gözüme geliyor. Tiri cekmis aykut, biz acamiyoruz bi kontra golü falan kahroldum

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

bek ve kanat almalıyız.

falcao tek başına bizi kurtaramaz.

beklerimiz ölü. en az biri değişmeli. diğerini idare ederiz.

kanatlarda feghouli ve babel aynı anda olmaz. biri oynamalı, diğeri deparlı oyuncu olmalı, arkaya yardıma gelmeli.

babel bu takımın 12. oyuncusu olmalı, direkt 11 değil.

ffp'yi de mayıstan bu yana kadroyu kuramayan hoca ve yönetim düşünsün.

bu hamleleri yapmazsak işimiz zor. bu sene şampiyonluk barajı 70 puana kadar düşmez.

Bizim takim 28.haftaya kadar oturmaz, ondan sonra herkes god mode acar yine alırız ligi. Ama iyi top oyanamadik denizlide ona rağmen kazanabilseydik moralim daha yüksek olurdu. Simdi yarinki macta olacaklar gözüme geliyor. Tiri cekmis aykut, biz acamiyoruz bi kontra golü falan kahroldum

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Rahat ol reis Yarin bambaska bir Galatasaray olacak

Geçen sene bursada kiralık oynayan chedjou stoperde oynuyor siz düşünün gerisini.

Köylü heyetinden hallice yönetimle yine iyi sampiyon filan oluyoruz. Hayir isin boktan tarafi, güclü bir baskan adayi yok koskoca camiada.

yarin seri bekleneni veremezse ndiyayeyi aratirsa iste ozaman forum karisir, nzonziden beklentim olumlu.

Bi kere gösterdi tekrarını bana da ofsayt yok gibi geldi. Hiç kimse itiraz bile etmedi geçiştirdiler resmen
Alıştık ya.2014te de böyle oldu.deplasmandaki gencler macin da egemen faul yapıp attı golü.deplasmandaki kaismpasa macında ofsayt gol ve verilmeyen penalti.icerdeki kasimpasa macin da firat aydinus rezaleti.icerdeki geçler macinda alperin kendinii yere atmasana penalti...hangi birini sayacan

Herkes lige odaklı şuan fakat henüz 2. Hafta oynanıyor lig çok uzun maraton daha çok sular akar. Takımın hazır olması şl için çok önemli gruptan çıkmak belki çeyrek-final elimizi çok rahatlatır ben ona takılıyorum yoksa yine söylüyorum lig çok uzun maraton.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt