Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
yarın falcao kaç gol atar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim takim 28.haftaya kadar oturmaz, ondan sonra herkes god mode acar yine alırız ligi. Ama iyi top oyanamadik denizlide ona rağmen kazanabilseydik moralim daha yüksek olurdu. Simdi yarinki macta olacaklar gözüme geliyor. Tiri cekmis aykut, biz acamiyoruz bi kontra golü falan kahroldum
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Bi kere gösterdi tekrarını bana da ofsayt yok gibi geldi. Hiç kimse itiraz bile etmedi geçiştirdiler resmen@Semih Ağlar @Fatih Hacı ne diyosunuz bu pozisyona
Rodopla kadir bitti o iş dedi. Hatta kadir pazartesi kap gelecek dedi. Bence de artık bitti falcao gelecek hissediyorumFalcao kadroya alınmamış.antrenmanlara da katılmıştı sanırım.niye kimse önemsemedi?seten de bonservissiz gelecek demiş. @Umut Gül @Semih Ağlar
Falcao kadroya alınmamış.antrenmanlara da katılmıştı sanırım.niye kimse önemsemedi?seten de bonservissiz gelecek demiş. @Umut Gül @Semih Ağlar
Falcao kadroya alınmamış.antrenmanlara da katılmıştı sanırım.niye kimse önemsemedi?seten de bonservissiz gelecek demiş. @Umut Gül @Semih Ağlar
Alıştık ya.2014te de böyle oldu.deplasmandaki gencler macin da egemen faul yapıp attı golü.deplasmandaki kaismpasa macında ofsayt gol ve verilmeyen penalti.icerdeki kasimpasa macin da firat aydinus rezaleti.icerdeki geçler macinda alperin kendinii yere atmasana penalti...hangi birini sayacanBi kere gösterdi tekrarını bana da ofsayt yok gibi geldi. Hiç kimse itiraz bile etmedi geçiştirdiler resmen