Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın için takım inşallah bizim gibi hırslıdır. Yarın oynayacağımız güzel futbol ve bol gollü maç ardından da falcao'nun açıklanması bütün negatif ortamı dağıtır. O kadar senenin tecrübesi Albayrak bunu biliyordur. Aynı şekilde Fatih Terim ligin içinden geçmiş bir hoca. Şu an ikiside gülüyordur ersun ve fener taraftarının bu heyecanına. Albayrak'ı transferde ne kadar yetersiz beceriksiz bulsamda onun yönetimde olduğu her sezon şampiyon olmuşuz.

Yapacağın iş sadece Falcao'yu getirmek ve sonra transfer komitesinden istifa etmek. Sonra ilk iş florya'daki yerini almak.

Sahanın en kötüsü değil miydi ya. :)

DOOGj6.png

Bizim ffp ne zaman bitiyo bilmiyorum ama seneye satip para edecek adam yok kadroda, genc isimlere yatırım yapmalıydık bunu yönetim de biliyo ama nedense hiçbir aksiyon yok

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Seneye cogu yer eksik kalir bu kadronun. Kimseyi satamayiz. Cöp bir takimla oynariz.

Diagne her türlü Vedattan iyi futbolcu hem fizik hem güç olarak sadece Vedat çok daha hareketli oynuyor defansa filanda koşuyor mesela Vedat'ın bugün ki attığı golde bizim takım Diagne'ye kaç defa öyle top attı da değerlendiremedi ki adamı tutan yoktu bomboş şekilde topla buluştu... Diagne konusunda hepimiz eleştirilebiliriz ama adam gol kralı oldu 30 gol attı yarın da çıkar topunu oynar oynadığı sürece bu ligin Falcao gelene kadar en iyi golcüsüdür.

25 Ağustos 2018

Alanya maçını 6-0 kazanmışız,Abdurrahim maçtan sonra çıkıp 1 hatta 2 forvet alıcaz diyor,sonuç 0 forvet.

25 Ağustos 2019

Konya maçı sonrası Falcao açiklaması yaparsa umarım bu sefer gerçekten bitmiştir de öyle konuşur

27 Ağustos hocam Alanya maçı doğumgünüm oradan biliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt