Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seriyi daha once hic izlemedim geldiginde col ovuluyordu izledigim maclarda dumduz bi adamdi Allahini seven anlatsin bu adam.neyi iyi yapar

ts malatyayi yenecegi garanti degil bu arada

malatyanin kanatlari savunmayi delik desik edecek duzeydeler

mina oynarsa etkili olur
Trabzon takımı öyle takım ki her takımı yene bilirler Türkiye'de ama her takımda yene bilir bunları.

Savunma anlayışları çok kötü şuan.

Hücum ve savunma geçişlerinde büyük boşlukları mevcut sürekli.

bunu da istiyoruz.https://twitter.com/yselim10/status/1165372243750162432

BU yayında konuşuluyor.

yayına rusyadan bağlanan arkadaş sobolev ile ön anlasma yaptık diyor.Diagne giderse gelecekmiş.
bende bu yayini dinliyorum da, bilgileri var mi

Yalnız fizikli topu tutan bir santrfor Türkiye'de herzaman iş yapıyor. Falcao gelse bile öyle birisini bulmak gerekir.

Duyumlar ortalıkta dolaşıyor iken değinmek gerekir. Rusya bu konuda baya zengin bir ülke fizikli oyuncular konusunda. Orada çok Vedat vardır. Rusya bence fiziki mücadele konusunda en sert lig olabilir ama teknik seviyeleri düşük işte ortalama olarak.

5D769965-9EF4-4FC8-A846-20CA4368FD93.webp

Ersun'a bak nasıl havalanmış ;D

Aslında bunları umutlandıran bizim ilk hafta ki denizli maçı. 'Şampiyonluğa tabiki inanıyoruz korkumuz yok' diyor.
Yarın öyle bir umut kıracaksın ki bu ligin 2 senedir şampiyonu Galatasaray diye hatırlayacaklar. Galatasaray iyiyse onlarda puan kaybı başlar. Psikolojik üstünlük bizde şu an bunu 3 puan alarak daha iyi anlayacağız çöküşe geçecekler.

fenerlilerin yaptıgı olay basit ali herkese söylemis galatasaraylı herkesi tahrik edici konusmalar yapın

tahrık ederek bizi yarıstan koparmak istiyorlar bu acıklamalar artarak sürecek hazırlıklı olmalı herkes

beleşe falcao
jordan ibe
yedek yabancı forvet
mehmet özcan

yeter.

diagne+mariano gidebilir

Yayına bağlanan elaman necati 3 kere rusyaya geldi fotoğraflar falan var diyor.

Seriyi daha once hic izlemedim geldiginde col ovuluyordu izledigim maclarda dumduz bi adamdi Allahini seven anlatsin bu adam.neyi iyi yapar
Adam 6 numara yokluğunda 2 defans arasından top çıkarmakla görevlendirildi normalde 8'e koyarsan farklı oynar o bölgeye koyarsan farklı oynar 6 numara daha sorumluluk ve risk sevmez ama 8 numara daha serbestlik sağlar daha yaratıcı oynatır yarın ki maçta farkı göreceğiz ilk defa 8 numaraya geçecek

herseyi cok abartıyosunuz.az relax olun.seri-nzonzi gelmiş.falcao ve jordan ibe gelecekmiş mikimde bile değil yav.bu sezon daha cok benziyor 2006ya.geçen sezon 1998in kopyasıymış.araştırınca anladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt