imkansız kardeşim gelse sallar buralarıJosip Ilicic ismini duydum ama imkansız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
imkansız kardeşim gelse sallar buralarıJosip Ilicic ismini duydum ama imkansız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kardeş sadece mariano var zaten orta yapan başka kimse yok maalesefMariano mu orta kesemiyor? Sen hangi dunyadasin?
Trabzon takımı öyle takım ki her takımı yene bilirler Türkiye'de ama her takımda yene bilir bunları.ts malatyayi yenecegi garanti degil bu arada
malatyanin kanatlari savunmayi delik desik edecek duzeydeler
mina oynarsa etkili olur
bu da bonservis yok diyor
bende bu yayini dinliyorum da, bilgileri var mi![]()
Mathias Normann - Player profile 25/26
Mathias Normann, 29, from Norway ➤ Al-Gharafa SC, since 2025 ➤ Defensive Midfield ➤ Market value: €2.00m ➤ * 28/05/1996 in Svolvær, Norwaywww.transfermarkt.com
bunu da istiyoruz.https://twitter.com/yselim10/status/1165372243750162432
BU yayında konuşuluyor.
yayına rusyadan bağlanan arkadaş sobolev ile ön anlasma yaptık diyor.Diagne giderse gelecekmiş.
Yalnız fizikli topu tutan bir santrfor Türkiye'de herzaman iş yapıyor. Falcao gelse bile öyle birisini bulmak gerekir.
Duyumlar ortalıkta dolaşıyor iken değinmek gerekir. Rusya bu konuda baya zengin bir ülke fizikli oyuncular konusunda. Orada çok Vedat vardır. Rusya bence fiziki mücadele konusunda en sert lig olabilir ama teknik seviyeleri düşük işte ortalama olarak.

bende bu yayini dinliyorum da, bilgileri var mi
7.5 para nereden geliyormuş.Var gibi duruyor.7.5 milyona anlaşmısız.
beleşe falcao
jordan ibe
yedek yabancı forvet
mehmet özcan
yeter.
diagne+mariano gidebilir
Adam 6 numara yokluğunda 2 defans arasından top çıkarmakla görevlendirildi normalde 8'e koyarsan farklı oynar o bölgeye koyarsan farklı oynar 6 numara daha sorumluluk ve risk sevmez ama 8 numara daha serbestlik sağlar daha yaratıcı oynatır yarın ki maçta farkı göreceğiz ilk defa 8 numaraya geçecekSeriyi daha once hic izlemedim geldiginde col ovuluyordu izledigim maclarda dumduz bi adamdi Allahini seven anlatsin bu adam.neyi iyi yapar
7.5 para nereden geliyormuş.
Bunun anlatımı aslında çok kolay.