Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
- 16 Mayıs 2010
- 3.110
- 3.699
- 1.563
Degaj yapmasini bilmiyor ama sampiyon yapmasini biliyor. Ligin acik ara en iyi kalecisi Muslera'dir.
He öyledir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degaj yapmasini bilmiyor ama sampiyon yapmasini biliyor. Ligin acik ara en iyi kalecisi Muslera'dir.
Kimden niye özür dileyecekmişim yav? Takımdakilerin hepsi, takımın şampiyon olması için para alıyorlar zaten işlerini doğru yaptıkları için özür mü dileyeceğim?Lig sonunda burada ol ama özür dilemesini bil olur mu?
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rakiplerimizin takılmayacağını kim söyledi? Niye böyle bir şey söyleme gereği duydun ben söylemediğim halde. Feda dediği filan yok gayet eksik bölgelerine, bütçe dahilinde takviye yaptılar illa isimli oyuncu almadılar diye feda yaptıkları anlamına gelmiyor. Maçı nasıl aldıklarından da bahsetmedim neyse cevap vereyim dedim dediklerine de benim dediklerimi es geçip, kendin bir dünya yaratmışsın nereden tutsam elimde kalıyor o yüzden devam edebilirsin.Rakiplerimiz barcelona liverpool falan ya onlar hiç takışmaz zaten biri ikinci fedaya başlamış diğeri 39luk emrenin ayağına bakıyor dünkü maçı da nasıl aldılar gördük 4-1 bitecek maç 1-2 bitti trabzon desen o seyirciyle şampiyon falan olamazlar iş bizde bitiyor sacmasapan kayıplar yapmazsak alır gideriz tek çekincem nihatın hakemleri rakipler değil
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diğer iç saha maçı milli aradan sonra 30-40 gün var o güne kadar unutulur gider.Bu takım 17 hafta forvetsiz oynadı takım zarar görmesin diye kimse sesini çıkarmadı.Ali Naci'ye göre(ben kendisine güvenmiyorum) anlaşma yok, Rodop'un haberi bariz ısmarlama haber.Maçtan sonra belli olur falan tamamen maç öncesi tepki azalsın açıklamaları.rodopun haberinin tepkileri azaltmak için oldugunu düşünmüyorum dogru oldugunu düşünüyorum hadi diyelim bu maç tepki görmediler diger iç saha maçında bu taraftar sizi rezil eder
farketmez öyle bir şey olursa ben oldugunu düşünmüyorum o koltukta ne taraftar oturtturur ne ua oturtturur bi de ali naci tatildeydi konulardan uzak dedigim gibi rodpoun haberinin dogru oldugunu düşünüyorum akşam görürüz bakalımDiğer iç saha maçı milli aradan sonra 30-40 gün var o güne kadar unutulur gider.Bu takım 17 hafta forvetsiz oynadı takım zarar görmesin diye kimse sesini çıkarmadı.Ali Naci'ye göre(ben kendisine güvenmiyorum) anlaşma yok, Rodop'un haberi bariz ısmarlama haber.Maçtan sonra belli olur falan tamamen maç öncesi tepki azalsın açıklamaları.