Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci'ye göre kura için uçup birlikte dönecekler öyle planlamış A.Albayrak bey.Pazarlıklar sürüyorken bunu planlaması rezil olacağımızın yine bir göstergesi.
Bu arada Ali Nacinin haberi var Hürriyette bununla alakalı

akşam maçtan sonra rodopun dedigi gibi bir açıklama olmazsa haber kolpadır o zaman ama gerçi seten de onayladı haberi ama dogru olabilir

Rakiplerimiz barcelona liverpool falan ya onlar hiç takışmaz zaten biri ikinci fedaya başlamış diğeri 39luk emrenin ayağına bakıyor dünkü maçı da nasıl aldılar gördük 4-1 bitecek maç 1-2 bitti trabzon desen o seyirciyle şampiyon falan olamazlar iş bizde bitiyor sacmasapan kayıplar yapmazsak alır gideriz tek çekincem nihatın hakemleri rakipler değil

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rakiplerimizin takılmayacağını kim söyledi? Niye böyle bir şey söyleme gereği duydun ben söylemediğim halde. Feda dediği filan yok gayet eksik bölgelerine, bütçe dahilinde takviye yaptılar illa isimli oyuncu almadılar diye feda yaptıkları anlamına gelmiyor. Maçı nasıl aldıklarından da bahsetmedim neyse cevap vereyim dedim dediklerine de benim dediklerimi es geçip, kendin bir dünya yaratmışsın nereden tutsam elimde kalıyor o yüzden devam edebilirsin.

Bu abdurahim gerçekten andaval. Alan transferinde ona buna teşekkür etti. Bizi hem oyaladılar hemde son güne kadar kandırıp transfer yapamadı. Falcao da monaco ya teşekkür ediyor monaconun transfer olmasın diye yapmadığı kalmadı. Bilader sen nasıl yöneticisin. Hiç mi profosyenillikten nasibini almadın

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rodopun haberinin tepkileri azaltmak için oldugunu düşünmüyorum dogru oldugunu düşünüyorum hadi diyelim bu maç tepki görmediler diger iç saha maçında bu taraftar sizi rezil eder

rodopun haberinin tepkileri azaltmak için oldugunu düşünmüyorum dogru oldugunu düşünüyorum hadi diyelim bu maç tepki görmediler diger iç saha maçında bu taraftar sizi rezil eder
Diğer iç saha maçı milli aradan sonra 30-40 gün var o güne kadar unutulur gider.Bu takım 17 hafta forvetsiz oynadı takım zarar görmesin diye kimse sesini çıkarmadı.Ali Naci'ye göre(ben kendisine güvenmiyorum) anlaşma yok, Rodop'un haberi bariz ısmarlama haber.Maçtan sonra belli olur falan tamamen maç öncesi tepki azalsın açıklamaları.

Diğer iç saha maçı milli aradan sonra 30-40 gün var o güne kadar unutulur gider.Bu takım 17 hafta forvetsiz oynadı takım zarar görmesin diye kimse sesini çıkarmadı.Ali Naci'ye göre(ben kendisine güvenmiyorum) anlaşma yok, Rodop'un haberi bariz ısmarlama haber.Maçtan sonra belli olur falan tamamen maç öncesi tepki azalsın açıklamaları.
farketmez öyle bir şey olursa ben oldugunu düşünmüyorum o koltukta ne taraftar oturtturur ne ua oturtturur bi de ali naci tatildeydi konulardan uzak dedigim gibi rodpoun haberinin dogru oldugunu düşünüyorum akşam görürüz bakalım

Degaj yapmasını bilmeyen kalecimiz yıllardır aldığımız şampiyonlukların mimarı. Ne maçları çevirdi. İsmail Çipelerden, Cenk Gönenlerden, Eray İşcanlardan ve Aykut Erçetinlerden ders almıyoruz demek ki.

Maaş hesabı yaparsanız Belhanda ‘nın maaş performans kriterini ben de sorgularım ama Feghoulinin kine girmeyin derim. Günümüz futbolunda başarı kaliteli ayaklarla geliyor. Ne kadar kaliteli ayağın varsa başarıya o kadar yakın olursun. Ha çok iyi kadro planlama yapabiliyorsundur, aftikadan amerikadan 300-500bin dolarlara ucuz kaliteli isimler getirirsin diyeceğim ama artık mesela güney Amerikadan da kaliteli oyuncuyu 10milyonlardan aşağı getiremiyorsun.

Futbolcuya verdiğin 3 milyonun peşine düşersen CL gelirinden de olursun...

Elde kalan son parayı gustavoyami gommus ezikler bunlar bu ileri zekayı nasıl buluyorlar

forum yine hıncal özentileri veya kuş sürüsü dolmuş bi huzur verin kardeşim. ötüp ötüp duruyorsunuz sonra sezon son sonu mhk bize bakmüür diye ağlıyorsunuz. 17 dallamalar şebekesi kurmuş her türlü usulsüzlüğü yapıp suçu işleyip sonra gerçek kötüler gibi yenilince kafa ütülüyorsunuz.

İlk kez Türkiyede trene biniyorum hakkınızı helal edin. Fırat Express yazdım bilgiden çok kaza haberi var :D

Snapchat-1264023693.webp

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt