Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen yil 2. yari yilda forvetle 40 puan aldik. Yine ayni puani cok rahat alabiliriz. 40 + 40 alirsak 80 puan yapar fakat Falcao mutlaka gelmeli. Veya Cagne girdigi pozisyonlari iyi bir yuzdeyle bitirmeli.

Kimi satacağız yahu biz? Böyle bir sorunumuz da var hem de falcao dan daha ciddi bir sorun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şöyle bişey var. Bence falco yerine scout transferine yönelelim. Bu vizyonsuz namussuzdan herşey beklenir. Diagne ye de yarınki maçta sahip çıkalım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu hale bak akşam maç var hala taraftar transfer konuşuyor. Bunun tek suçlusu başkan ve yönetimidir.

1. maça orta saha eksik çıktık bu maça santraforsuz çıkıyoruz. Diagne denen andaval hala bu formayı giyiyorsa bu yönetimin ayıbıdır.

Beğenmediğimiz şikeciler bile öyle yada böyle eksiklerini kapatıp maça hazır çıktılar ve tam konstantreler.

Çokmu zor yahu şu transferin önemli kısmını en azından lig başlamadan bitirip lige kafalar rahat girmek..

Bu kadar zorsa yapmayın bu işi yapacak olanlar gelsin. Falcao gelse de gelmese de bu başkanı ve yönetimi istemiyorum.

Falcao gelsin - Belhanda gitsin

4-4-2 oynayalım.

Muslera

Mariano-Luyi-Marcao-Nagatomo

Feghouli-Seri-Nzonzi-Babel

Diagne-Falcao

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yaklaşık bir yıldır takip ediyorum kendisini. falcao’nun transfer sürecinde fark ettim ki; ne zaman taraftar huzursuzlanmaya başlasa, falcao bitti, iş resmi imzaya kaldı gibi gaz alıcı bilgiler(!) veriyor. bunu yapmaktaki amacı nedir bilmiyorum. ancak yaptığı şeyin doğru olmadığını biliyorum.

en ufak tepkide ise “içerden aldığım bilgileri paylaşıyorum. transferi ben yapmıyorum.” diyerek sıyrılmaya çalışıyor. böyle tecrübeli bir gazetecinin acaba birileri beni yanıltıyor mu, yanlış mı yönlendiriyor diye sorgulamaması çok ilginç.
25 Ağustos 2019 13:19 ~ 13:23 · carruscamarcelo

Bunu anlatmaya çalışıyoruz ama ısrarla balıklama atlayan bir kitle var.Rodop hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt