Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Gerizekalılar 5 m vereceksek neden 20 gün önce getirmedik bu adamı.Neden hemen bugün getirmiyoruz.29 gelince ne zaman antrenmana çıkacak takımla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerizekalılar 5 m vereceksek neden 20 gün önce getirmedik bu adamı.Neden hemen bugün getirmiyoruz.29 gelince ne zaman antrenmana çıkacak takımla.
almaya gidiyolarmış onu 29'unda,kap bildirisi gelir 2 güne,2 gün onunla oyalanırız.perşembeyi cumaya baglayan gece dönerler özel ucakla
Jardim tahminim saat 6 gibi buralari yangin yerine cevirir
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yüzde 99.5 aldık Monaco başkanı çok kibar adam h.ici 2 kilo çay yolladım haftaya da buraya gelecek yemeğe gideceğiz şeklinde açıklama bekliyorum ...Bugün maç sonu sorarlar falcao'yu bakalım ne diyecek bu sefer
Dün Rodop 5 m muhabbeti yaptı.Bonservis yoksa sorun yok ancak bu kadar beklemenin üstüne söylenildiği gibi 5 m ödenirse rezalettir.
2 Eylülü bekleseydik Monacoya gitmeden
Kimseyi kırmadan dökmeden tepki göstersek olmuyor mu? Haldun Üstünel Lehine tezahürat yapsak mesela? Hem kimseye bağırmamış olucaz hem mesaj ulaşacak gerekli yerlereAkşam maçta tepki olmamalı belki maç önü veya maç sonuna doğru skora göre Abdurrahim Albayrak için şahısa özel tepki olmalı çünkü sürecin bu hale gelmesinin en büyük sebebi kendisi.
Tepki azalsın diye de ısmarlama haber yaptırtıyor bir kaç kişiye.Bizim diğer iç saha maçımız 30-40 gün sonra olumsuz bir durumda taraftar o zamana yatışır diye düşünüyor.
Fener nabiyor ki taraftar karamsar havaya giriyor yaw? Vasat 1 takım. 2 hafta galip geldiler diye mi karamsar oldu taraftar.Bisure Albayragin ne adını ne yüzünü görmek istemiyorum şahsen 2.haftadan taraftarı geren karamsar havaya sokan fener filan değil bizzat kendisi ve yönetimidir.
Maç esnasında olmaması lazım bence Falcao olayı futbolcuları da etkiliyor şahsi görüşüm abi.Zaten UA bence bu maç tepki göstermez dünki açıklaması bu yöndeKimseyi kırmadan dökmeden tepki göstersek olmuyor mu? Haldun Üstünel Lehine tezahürat yapsak mesela? Hem kimseye bağırmamış olucaz hem mesaj ulaşacak gerekli yerlere