Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bisure Albayragin ne adını ne yüzünü görmek istemiyorum şahsen 2.haftadan taraftarı geren karamsar havaya sokan fener filan değil bizzat kendisi ve yönetimidir.

Bizimkiler perşembe günü kura için gidip belki monaco yu ikna ederiz kafasındaysa geri dönüş biletlerini alsınlar şimdiden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akşam maçta tepki olmamalı belki maç önü veya maç sonuna doğru skora göre Abdurrahim Albayrak için şahısa özel tepki olmalı çünkü sürecin bu hale gelmesinin en büyük sebebi kendisi.

Tepki azalsın diye de ısmarlama haber yaptırtıyor bir kaç kişiye.Bizim diğer iç saha maçımız 30-40 gün sonra olumsuz bir durumda taraftar o zamana yatışır diye düşünüyor.

Akşam maçta tepki olmamalı belki maç önü veya maç sonuna doğru skora göre Abdurrahim Albayrak için şahısa özel tepki olmalı çünkü sürecin bu hale gelmesinin en büyük sebebi kendisi.

Tepki azalsın diye de ısmarlama haber yaptırtıyor bir kaç kişiye.Bizim diğer iç saha maçımız 30-40 gün sonra olumsuz bir durumda taraftar o zamana yatışır diye düşünüyor.
Kimseyi kırmadan dökmeden tepki göstersek olmuyor mu? Haldun Üstünel Lehine tezahürat yapsak mesela? Hem kimseye bağırmamış olucaz hem mesaj ulaşacak gerekli yerlere

Bisure Albayragin ne adını ne yüzünü görmek istemiyorum şahsen 2.haftadan taraftarı geren karamsar havaya sokan fener filan değil bizzat kendisi ve yönetimidir.
Fener nabiyor ki taraftar karamsar havaya giriyor yaw? Vasat 1 takım. 2 hafta galip geldiler diye mi karamsar oldu taraftar.

Mevcut takimın ligi fark atarak goturmesi lazım normal sartlarda. Kimse hicbir bahanenin arkasina sıgınamaz. Acil eksiklerin hepsi kapatıldı. Orta sahaya belkide okan emre suattan sonra en kaliteli isimler getirildi. Stoper ikilisi yine yeni kuruldu. Sol bek bu ekip tarafindan istendi alindi. Emre mor yine oyle. 30 gollu forvet yuksek bonservisle alindi. Sorun sadece sag bek bence cozulemeyecek bi sorun da degil. (Lig icin konusuyorum) nagatomo ligi bu senede idare eder.

3 Transfer olsaydi keske....
Sporx İlk 11 GS-Transfer.webp

Takım yaşlandi ya gençlere guvenecegiz defans ve ön libero yedeği olarak yada mehmet topali alacagiz gibi oldu Mehmet Özcan işi ne oldu nasıl oynadı geçen hafta izleyen oldu mu transfer yasağı kalktı mı Eskişehir'in Ömer Bayram oynamayacak ise kirala yada Ahmet Çalık i sende Mehmet Özcan i bir yıllık satın alma opsiyonu ile kirala bu yönetim gizli transfer yapamiyor yada git pislik yap kolorov a salça ol sol bek sol stoper oynar frikik duran top sorununu da çözer tabi kısa vadeli alamazsan bile piyasasını yukseltirsin hep fener mı bizi zarara uğratacak

Kimseyi kırmadan dökmeden tepki göstersek olmuyor mu? Haldun Üstünel Lehine tezahürat yapsak mesela? Hem kimseye bağırmamış olucaz hem mesaj ulaşacak gerekli yerlere
Maç esnasında olmaması lazım bence Falcao olayı futbolcuları da etkiliyor şahsi görüşüm abi.Zaten UA bence bu maç tepki göstermez dünki açıklaması bu yönde

Yönetim zaman kazanmaya çalışıyor. 5 milyon euro bonservis sonra perşembe kura çekimi için gidip falcao yu da alıcaz haberleri net bunu gösteriyor. Son gün Doumbia veya Llorente olur. En azından forvetimiz var deriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt