- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Slimani kırmızı yer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
monacom oynuyor dostum
gorusuruz bende gidecegim
Falcao yeteneksiz ağır demiyorum takım koşmuyor statik oynuyor diyorumKardeş muriçde diagnede bizim için ilk 11 için yetersiz adamlar.
Falcaonun sana özelliklerini saymayacağım.Ama futbol zekası bu ligin çok üzerinde bir adam.
Sakatlık sorunu olmasın başarısız olma ihtimali yok.
Evet yaş 33 fiziksel olarak geriye gidiyor ama şu haliyle bile muriçden çok net daha fazla katkı verir.
Sen falcaodaki yegeneği göremiyorsun.
Sadece yaşına ve biraz ağır oluşuna bakıp karar veriyorsun.
Monaconun sorunu forvet degil.pozisyona girip atamasalar anlarım.bu oyuncularla,bu şekil 4-4-2 oynatan jardimi değiştirmeden kimi alsa,kim kalsa boş.en fazla kümede kalır.
Bir de profesyonelliğin yanında bu oyunu seven her futbolcu,şu statta havaya giripte oyundan zevk falan alamaz.
Terim 'in düşük profil sevdiğini yazmışsın adamın kimlerle çalıştığını filan unuttun mu? Iyi oyunun düşük profil ile çalışma bir de 2. Yılında patlama gibi bomboş bir yoruma yine iyi suskun kalıyoruz şükret! Adam 4 yıl üst üste şampiyon olmuş uefa kazanmış küsürat kupa kazanmış bir Galatasaray lı olarak bunu yazamazsın kardeş yazarsan da cevabını alırsın fikir yorum özgürlüğünden bahsetme!Ne hakla ağır bir şey yazacaksın? Çöp gibi top oynuyoruz işte. Yalan mı? Hemfikir değilsen " boş yapma, iyi oynuyoruz" dersin, olur biter. Ağır bir şey yazmaya gerek yok, hakkın da yok.
Falcao veya Falcao ayarinda bir forvet olmasin , ozaman anani laciverte boyar bu taraftar Abdurrahim albayrak bey
Geçen seneden daha iyi olduğu bariz, Mikdatdan medet umuyordukYedek kulubesi sağlam ya hani sıkışan maçlarda görcez Emre Mor harici kimden fayda alabilceksin bakalım![]()
Statda Abdurrahim Albayraga full protesto lazim
Zaten son haftaya girdik adamlar iyice dağıtsın g.tü başıStatda Abdurrahim Albayraga full protesto lazim
Dostum abartmıyor musun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Falcao yeteneksiz ağır demiyorum takım koşmuyor statik oynuyor diyorum
Geçen seneden daha iyi olduğu bariz, Mikdatdan medet umuyorduk
kim daha iyi oynuyor
maci izleyemiyorum