Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
monacom oynuyor dostum
1566739381331.webp

Kardeş muriçde diagnede bizim için ilk 11 için yetersiz adamlar.

Falcaonun sana özelliklerini saymayacağım.Ama futbol zekası bu ligin çok üzerinde bir adam.
Sakatlık sorunu olmasın başarısız olma ihtimali yok.
Evet yaş 33 fiziksel olarak geriye gidiyor ama şu haliyle bile muriçden çok net daha fazla katkı verir.
Sen falcaodaki yegeneği göremiyorsun.
Sadece yaşına ve biraz ağır oluşuna bakıp karar veriyorsun.
Falcao yeteneksiz ağır demiyorum takım koşmuyor statik oynuyor diyorum

Monaconun sorunu forvet degil.pozisyona girip atamasalar anlarım.bu oyuncularla,bu şekil 4-4-2 oynatan jardimi değiştirmeden kimi alsa,kim kalsa boş.en fazla kümede kalır.
Bir de profesyonelliğin yanında bu oyunu seven her futbolcu,şu statta havaya giripte oyundan zevk falan alamaz.

Monaconun sorunu forvet degil.pozisyona girip atamasalar anlarım.bu oyuncularla,bu şekil 4-4-2 oynatan jardimi değiştirmeden kimi alsa,kim kalsa boş.en fazla kümede kalır.
Bir de profesyonelliğin yanında bu oyunu seven her futbolcu,şu statta havaya giripte oyundan zevk falan alamaz.

kim daha iyi oynuyor

maci izleyemiyorum

Ne hakla ağır bir şey yazacaksın? Çöp gibi top oynuyoruz işte. Yalan mı? Hemfikir değilsen " boş yapma, iyi oynuyoruz" dersin, olur biter. Ağır bir şey yazmaya gerek yok, hakkın da yok.
Terim 'in düşük profil sevdiğini yazmışsın adamın kimlerle çalıştığını filan unuttun mu? Iyi oyunun düşük profil ile çalışma bir de 2. Yılında patlama gibi bomboş bir yoruma yine iyi suskun kalıyoruz şükret! Adam 4 yıl üst üste şampiyon olmuş uefa kazanmış küsürat kupa kazanmış bir Galatasaray lı olarak bunu yazamazsın kardeş yazarsan da cevabını alırsın fikir yorum özgürlüğünden bahsetme!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nimes etkili hücuma çıkıyor ve çok mücadele ediyor. Monaco'nun basireti bağlanmış bildiğin kale önüne gelince saçma sapan hatalar yapıyorlar. Nimes kaybetmez bu maçı en fazla berabere kalırlar

Belhandayi verelim Monaco ya iş yapar Fransa da bize onyekuru yu versinler kiralık adam harcanacak orada bitik bir takım Monaco falcao akıllı oyuncu kaçmak istiyor bu takım ile geçen sene 18 gol atmis ise mucize

Dostum abartmıyor musun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falca yuzde 99 galatasarayda dedi gecen hafta , ondan onceki hafta fotosu cikti ortaya , ya bu toplara girmiyeceksin yada o isi bitireceksin
gecen senenin sonunda transferde hataya dusmiyecegiz dedi.
ondan once alan ve modeste isimleri basina duyurdu.

her defasinda taraftari umutlandirip , verdigi sozleri tutmuyor.
ve asiri beceriksiz hem iletisimde hem is bitirmekte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt