Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
ahmet çakar ve tüm aspor ekibi kına yakıyor şunların ağzına laf verdiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli sezon başında hiç hazır değildi kayseri maçında da canlı izledim göbeği vardı herifin devre arası toparladı kendi arkadaş hoca mal mı ben feg ile şampiyon olurum ama kolay olur en iyisi sinan oynasın mi dediNe oldu sezon sonunda ? 2-3 futbolcu olağanüstü goller atarak aldı şampiyonluğu ft’ye rağmen. O futbolcuların başında da hocanın sezon başında takımdan kovmak için yapmadığını bırakmadığı feghouli geliyor.
Bende bunu anlatıyorum.Gençleşmesi gereken yerler var.İlk 11'de 32 yaş üstü 5 oyuncu vardı. Düşük tempolu pas oyununa dönmemizin sebebi buysa hoca söz verdiği şekilde bu yaz operasyonu çekecekti.
Terim bu yönetimi anlamsız bir şekilde koruyor, her olumsuz şeyi karşılıyor. Gerçi aysala bile laf etmemişti. İçine atıyor hep adamFatih Terim taraftara hayal satmayı apodan öğrenmiş heralde. Ne demek başka şeylerde olabilir ? Siz önce olması gerekeni halledin sonra ağzınızı açın
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şunu daha yeni gördüm. Yedek kulübemizi övmüyorum hala eksik çok ama arkadaşım bu saydığın adamların birçoğu 11’de çıkıyor fb ve bjkde ? Isla sakat diye 11 değildi aynı şekilde Medel her maç 11 ? Köybaşı bir defa Fenerde bile değil ? Rakiplere bakacağımıza biz kendimize bakalım gerisi kolayOkan
Linnes
Donk
Ahmet
Ö.Bayram
Emre
Selçuk
Emre Mor
Jimmy
Yunus
Erencan
Atalay/M. Kapı
Harun
İsla
Serdar
Sadık
Köybaşı
Ciğerci
Tolgay
Ozan
Türüç
Ferdi
Zacs
Alper
Ekici
Allahyar
Utku
Douglas
Roco
Medel
Rebocho
Oğuzhan
Nkodou
Orkan
Necip
Güven
Cidden harika yedek kulubemiz varmış tebrikler.
Adamlar 75 dakika yaslandi 1 gol atabildik biz 15 dakika yaslanamadik bile. Takimin durumunu sen düsünAykut fener maçlarında bu kadar yaslanmıyor.5 maçtır aynı herif hiç mi izlenmiyor eski maçlar rakiplerin
silktirsin gitsin 10 senede bir topçu alıp gelsin diye yetki verildi bir adamı alıp gelemedi yöneticiler gitsin, işi bitirsin ee sen niye gittin oraya kardeşim selamın aleyküm galatasaray falcaoyu istiyor siz haberleşin sonra görüşürüz demeye mi gittinSüleyman Rodop: Falcao transferinin sonuçlanmaması Ahmet Bulut'u çok sinirlendirdi. Ahmet Bulut, Galatasaray yönetimine bir daha hiçbir oyuncu için aracı olmayacağını net bir ifade ile bildirdi.
Reklam yapacakya amcam foto cektirdiSen koskoca Galatasaray’in yoneticisisin, baska kulubun topcusuyla niye boyle resim cektirirsin ki
Anlamak mumkun degil