Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne oldu sezon sonunda ? 2-3 futbolcu olağanüstü goller atarak aldı şampiyonluğu ft’ye rağmen. O futbolcuların başında da hocanın sezon başında takımdan kovmak için yapmadığını bırakmadığı feghouli geliyor.
Feghouli sezon başında hiç hazır değildi kayseri maçında da canlı izledim göbeği vardı herifin devre arası toparladı kendi arkadaş hoca mal mı ben feg ile şampiyon olurum ama kolay olur en iyisi sinan oynasın mi dedi

Benim hala umudum var.En kötü senaryoyu yaşıyoruz.Olabilecek en kötü şekilde başladık sezona,rakibimiz son dk golü ile maç aldı;biz son dakika golü ile verdik.Fakat gereken transferler gerçekleşirse ve biraz da fizik kapasitemizi arttırabilirsek,bizi diğerlerinden üstün görüyorum.Gel gelelim Falcao transferi gerçekleşmezse,Abdurrahim Albayrak'ın bu kulüpte bir işinin kalmaması gerekiyor.Hiçbir mazeret yüzde 99'u açıklayamaz.Üstelik bu ilk fiyaskosu da değil.

Hala Seri'den medet uman var.

Acil transfer, olmazsa en kötü ihtimalle ;

N'zonzi - Donk
--Belhanda--

Başka türlü ptt takımı Akhisar'a bile orta sahada üstünlük kuramazsın.

Fatih Terim: "Üstüne basa basa söylüyorum: Başkan ve yöneticilerimiz çok uğraşıyorlar. 1 hafta içinde sadece Falcao değil başka şeyler de olabilir. Keşke olsa...

terim falcao stoper os dedi

Hoca Falcaoyu kim istemez ama cok pahali demeye getiriyor lafi. Hoca Falcaonun maliyeti simdi mi fazla oldu? 3 aydir neden pesindeyiz peki?

Okan
Linnes
Donk
Ahmet
Ö.Bayram
Emre
Selçuk
Emre Mor
Jimmy
Yunus
Erencan
Atalay/M. Kapı

Harun
İsla
Serdar
Sadık
Köybaşı
Ciğerci
Tolgay
Ozan
Türüç
Ferdi
Zacs
Alper
Ekici
Allahyar

Utku
Douglas
Roco
Medel
Rebocho
Oğuzhan
Nkodou
Orkan
Necip
Güven

Cidden harika yedek kulubemiz varmış tebrikler.
Şunu daha yeni gördüm. Yedek kulübemizi övmüyorum hala eksik çok ama arkadaşım bu saydığın adamların birçoğu 11’de çıkıyor fb ve bjkde ? Isla sakat diye 11 değildi aynı şekilde Medel her maç 11 ? Köybaşı bir defa Fenerde bile değil ? Rakiplere bakacağımıza biz kendimize bakalım gerisi kolay

Süleyman Rodop: Falcao transferinin sonuçlanmaması Ahmet Bulut'u çok sinirlendirdi. Ahmet Bulut, Galatasaray yönetimine bir daha hiçbir oyuncu için aracı olmayacağını net bir ifade ile bildirdi.
silktirsin gitsin 10 senede bir topçu alıp gelsin diye yetki verildi bir adamı alıp gelemedi yöneticiler gitsin, işi bitirsin ee sen niye gittin oraya kardeşim selamın aleyküm galatasaray falcaoyu istiyor siz haberleşin sonra görüşürüz demeye mi gittin

Bugün mesela Denizlispor maçını izleyen varsa barrowun attığı golü imkanı yok cagne atamaz 30 metreden gelen topu kontrol edemeyen adam benım gozumde forvet degıldır ha mucadele ettımı ettı ama yetersız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt