Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangi................. boatengi ortaya atti

Falcao + orta saha + stoper olursa sol bek şart oğlu şart.Sonra da Abdurrahimin istifası gerekiyor.Sezon sonu şampiyonluk kutlarız
Bence sol değil sağ bek şart. Nagatomo bugün toparlanma sinyalleri verdi. He bence ikisinin de değişmesi gerek ama Mariano'nun kesin gönderilmesi gerekiyor. Linnes ve Şener daha kötü oynamaz Mariano'dan. Hatta daha genç oldukları için daha fazla dinamizm katarlar diye düşünüyorum. Ondan sonra da olursa sol bek de değişmeli ama dediğim gibi önce Mariano yerine transfer veya Linnes-Şener.

vallahi biktim. herkes durumundan memnun. Simdi iki hafta oldu lig basladi, puan kaybi, berbat futbol ve ani oyuncu istekleri...
Ey Hoca ve Yönetim, 2 evvel ne yapiyordunuz? Bos Jimmy, xyz oyuncularin pesinden kosacaginiza bi plan yapip, bekleri genclestirip yolla ciksaydiniz? Ama hepiniz Terim dahil ancak gün kurtarma derdindeler. Diagne ne yi bella etti bize, ve kendisi aldirdigi icin, inatca da oynatiyor. Sanki Babel forvet oynayamaz..

Hahaha o kadar rahatım ki.

Bırak zirvede takılsınlar. Salaklar baskıya dayanamayıp yakında mala bağlarlar.

5 puan fark la😂?

Sakim boys, sakin. 32 hafta var. Çok net şampiyon oluruz diyorum. Tam bizlik senaryo bu.

Yakında önemli bir gelişme yaşanıp, camia olarak yine kenetleniriz manyak bir şekilde. Sonra sen gör Galatasaray’ı.

Bu takım geçen sene 9-10 puan farktan gelip şampiyon oldu.

Şikeciler deplasmanda bitik Başakı yendi diye moral bozmayın.

Şu an NET diyorum, Türkiye’de en RAHAT deplasman açık ara Başak deplasmanıdır.

Sivas, Rize, Trabzon, Denizli, Göztepe deplasmanları çok daha zordur.

Bırak biraz sevinsinler. Yakında çok güzel girecek onlara. Harbi eminim.
yarın falcao açıklansın herkes rahatlar takıma odaklanır camia ve büyük bir kenetlenme başlar

Yalnız varya Selçuk yerine Topal girse mesela bugün belkide yemezdik o golü. Kimse Selçuktan daha kötü olamaz

Doğru diyorsunda inşallah takımı yönetenler böyle düşünmüyordur ölümü gösterip sıtmaya razı etmek resmen. Biz sağlık istiyoruz kafa rahatlığı istiyoruz 3 tane atıp dakika 50 den sonra keyif yapmak istiyoruz.

İşte onu diyorum kardeşim. Neden hep bir kenetlenmek zorundayız? Bu kenetlenme havaya girme işi artık beni sıktı, sistem istiyorum ben, ezici futbol, hezimetler istiyorum

Emre bugün Konyaspor’u ezmedik mi renktaşım.. Allah aşkına.. sağdan soldan geldik adamlar etten duvar ördüler. Kaldı ki Konyaspor bunu zaten iyi yapıyor. Ona rağmen golü bulduk. Sonra daha kompakt oynayıp, azıcık daha Konya’nın üzerimize gelmesini bekledik ve istedik.

Gittik salak gibi kırmızı yedik ve mahvoldu takım. Yoksa çok net 2-0ı yakalardık.

90+6’da gol yedik arkadaşlar yapmayın..

Biz en son ne zaman baştan kopup götürdük? 2011 12 sezonu galiba.

Bir kendimize o tarihten beri hep bir Arap atı muamelesi çektik. Tutturduk Mayıslar bizim diye. Ben bile düşüyorum bu gaflete. Her sene geriden gelemeyiz, birkaç kişinin ayağına bakamayız, camiasiz rakip bulamayız ki? Ne zaman şöyle canavar gibi sağlı sollu top yapıp, verkaclar ara pasları vs top oynayacağız?

Ben artık son aylarda şampiyonluk havası gafletinden sıkıldım. Koparıp gidelim bir kere de eze döve, sistemlice oynayarak

11-12'de de öyle baştan itibaren alıp götürmedik ki. İlk 3 maç 4 puan mesela. İlk 8 haftada 2 beraberlik 2 mağlubiyet var. Fener derbisiyle çıkışa geçtik o sezon. Takım kalite anlamında geçen sezonun üzerine koydu. Sadece ufak dokunuşlar kaldı. Bir de forvet tabi. İyi başlangıç olmadığı ortada ama bu takım seri galibiyetler ile toparlanır, umutsuzluğa gerek yok.

Forvet dışında herhalde demi.
Evet.
Herkes Falcaoyu soruyor ama bende önce orta saha, stoper diyorum dedi. Falcaoyu çok isterim niye istemeyeyim dedi.
Bu bir hafta içersinde sadece Falcao değil başka şeyler de olur. İnşallah olur.
Şuan dinliyorum aynen bunları dedi renkdaşım
Habife Marcao ve Seriyi fırcalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt