- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
hangi................. boatengi ortaya atti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Belhanda ve giderse Diagne.Eee o zaman birileri yolcu.
45 ile 60 arasi haric cok iyi oynadigimizi dusunmuyorumFalcao ya da bir başkası bir forvet artı alternatif bir stoper ve orta saha ile takım gayet iyi olur bugün şanssızlık hadsafhadaydı çok iyi oynadık bu takım oturduğunda ligde tutulması zor olur ama böyle şanssız maçlar olmaz inşallah
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence sol değil sağ bek şart. Nagatomo bugün toparlanma sinyalleri verdi. He bence ikisinin de değişmesi gerek ama Mariano'nun kesin gönderilmesi gerekiyor. Linnes ve Şener daha kötü oynamaz Mariano'dan. Hatta daha genç oldukları için daha fazla dinamizm katarlar diye düşünüyorum. Ondan sonra da olursa sol bek de değişmeli ama dediğim gibi önce Mariano yerine transfer veya Linnes-Şener.Falcao + orta saha + stoper olursa sol bek şart oğlu şart.Sonra da Abdurrahimin istifası gerekiyor.Sezon sonu şampiyonluk kutlarız
Olmaz boş yapma ermanErman Toroğlu; istermisiniz Falcao yarın burda olsun
yarın falcao açıklansın herkes rahatlar takıma odaklanır camia ve büyük bir kenetlenme başlarHahaha o kadar rahatım ki.
Bırak zirvede takılsınlar. Salaklar baskıya dayanamayıp yakında mala bağlarlar.
5 puan fark la?
Sakim boys, sakin. 32 hafta var. Çok net şampiyon oluruz diyorum. Tam bizlik senaryo bu.
Yakında önemli bir gelişme yaşanıp, camia olarak yine kenetleniriz manyak bir şekilde. Sonra sen gör Galatasaray’ı.
Bu takım geçen sene 9-10 puan farktan gelip şampiyon oldu.
Şikeciler deplasmanda bitik Başakı yendi diye moral bozmayın.
Şu an NET diyorum, Türkiye’de en RAHAT deplasman açık ara Başak deplasmanıdır.
Sivas, Rize, Trabzon, Denizli, Göztepe deplasmanları çok daha zordur.
Bırak biraz sevinsinler. Yakında çok güzel girecek onlara. Harbi eminim.
Yalnız varya Selçuk yerine Topal girse mesela bugün belkide yemezdik o golü. Kimse Selçuktan daha kötü olamaz
İşte onu diyorum kardeşim. Neden hep bir kenetlenmek zorundayız? Bu kenetlenme havaya girme işi artık beni sıktı, sistem istiyorum ben, ezici futbol, hezimetler istiyorum
Nagatomada diyorlar bakalım zaten az kaldı.Bence Belhanda ve giderse Diagne.
Son günler ya atalım abi atalım tutarsa kral olurlar... Hangi boateng buhangi................. boatengi ortaya atti
Biz en son ne zaman baştan kopup götürdük? 2011 12 sezonu galiba.
Bir kendimize o tarihten beri hep bir Arap atı muamelesi çektik. Tutturduk Mayıslar bizim diye. Ben bile düşüyorum bu gaflete. Her sene geriden gelemeyiz, birkaç kişinin ayağına bakamayız, camiasiz rakip bulamayız ki? Ne zaman şöyle canavar gibi sağlı sollu top yapıp, verkaclar ara pasları vs top oynayacağız?
Ben artık son aylarda şampiyonluk havası gafletinden sıkıldım. Koparıp gidelim bir kere de eze döve, sistemlice oynayarak
Sanmıyorum onu kim alır ve gitmez gibi bu sezon.Nagatomada diyorlar bakalım zaten az kaldı.
Evet.Forvet dışında herhalde demi.