Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstemiyorum bilader Falcao falan yeter artık buramıza geldi! 2 aydır insanları bıktırdınız! Siz transfer falan yapmayın komple istifa edin!

Yönetimin ibra edilmemesine kızıyordum ama aynı hatayı 1 kere yaparsan hata 2 kere yaparsan tesadüf 3 kere yaparsan aptallıktır.. 3 transfer dönemidir aynı hatalarını yapılıyor, yönetim gerçekten çok yetersiz kabul edelim...

FIG-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

onun için araya kaçacak oyuncu lazım.yok ne yazıkki.kazık gibi dikiliyolar.konya iyi kapandı o ayrı
Yok yav bak kapanmadı aslında biz ölü eşek gibi gittiğimizden oluyor hep sorunu başka yerde arıyoruz. Gol attıktan sonra seri atılana kadar herifler koyarım defansa yaptılar. Daha öncesi Mariano denilen herif bindirme yapması gereken yerde orta saha çizgisinde bekledi kaç kere bu herif ne yapsın? nereye pas atsın? uzun pas atılması isteniliyor e adam karşı yarı sahada uzun top atması için birilerinin kanattan kocaman boşluk varken yardırması gerekir

Aspor stopere boateng diyor. Ulan zaten yabancı hakkımız dolu nereye alıyoz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım gelir ve Marcao satılır. Çok ciddiyim yıldım artık savunmanın mallıklarından. Bugünkü maç üzerinden demiyorum.
vallahi biktim. herkes durumundan memnun. Simdi iki hafta oldu lig basladi, puan kaybi, berbat futbol ve ani oyuncu istekleri...
Ey Hoca ve Yönetim, 2 evvel ne yapiyordunuz? Bos Jimmy, xyz oyuncularin pesinden kosacaginiza bi plan yapip, bekleri genclestirip yolla ciksaydiniz? Ama hepiniz Terim dahil ancak gün kurtarma derdindeler. Diagne ne yi bella etti bize, ve kendisi aldirdigi icin, inatca da oynatiyor. Sanki Babel forvet oynayamaz..
2 Eylül'ü beklemedeyiz. Transferler tamamlansın. Gidecekler gitsin, gelecekler gelsin. Sonra Terim'e sayarız yine kötü oynatırsa. Şu anda yönetime tepkili taraftar transferleri geç ve plansız yaptı diye.

Sol ayaklı sol bek gerekiyor.Nagatomo orta yapana kadar rakipler yerleşiyor zaten.Bir tane iyi ortasaha ve stoper de gerekiyor.

Inanilmaz yorumlar var burada.

Takim oynamiyorsa, sebebi terimdir.

Takim fiziksel kotuyse, sebebi terimdir.

Takim taktiksizlikden geberiyorsa, sebebi terimdir.

Takimin 5 as oyunculari 30+ ustse, sebebi terimdir

Bu takim 2 senedir top mop oynamiyor, feghouli son haftalarda olmasaydi sampiyon olamazdik, cunku birseysel performanslarla sampiyon oluyoruz.

Adamdan beklentim şu;

Top rakipteyken:
_Pres yapsın
_Alan daraltsın
_Rakibin pas kanallarını kapatsın
_Top kayıplarında geri dönsün, ilerlerde oyalanmasın
_Seri olsun
_Birkaç tane ikili mücadele kazansın
_Degajlara yükselsin, rakip rahatça top indirmesin
_Top çalsın

Top bizdeyken:
_Pas istesin, habire rakibin arkasına saklanıp durmasın
_Az top sürsün, alan boşaltsın, herkes o an boşta olmayabilir, oyunculara zaman kazandırsın
_Şut pozisyonuna girsin, şut çeksin
_Bir iki çakım atsın, yapamıyorsa da topu yana çeksin, rakip oyuncuyu oyundan düşürsün

Şunlardan bir iki tanesi yapsa neyse diycem de, hiç biri yok adamda. Selçuktan zerre fazlası yok, hatta Selçuk bunun yaşındayken bundan çok iyiydi.
Bu saydıklarına gerçekten inanamıyorum ya. 10 kişi kapanan Konya’ya karşı bile gayet iyi oynadı. Biraz sabır. Bu herifi Nice’ten beri takipliyorum formu tutmaya başlayacak

Emre bugün Konyaspor’u ezmedik mi renktaşım.. Allah aşkına.. sağdan soldan geldik adamlar etten duvar ördüler. Kaldı ki Konyaspor bunu zaten iyi yapıyor. Ona rağmen golü bulduk. Sonra daha kompakt oynayıp, azıcık daha Konya’nın üzerimize gelmesini bekledik ve istedik.

Gittik salak gibi kırmızı yedik ve mahvoldu takım. Yoksa çok net 2-0ı yakalardık.

90+6’da gol yedik arkadaşlar yapmayın..
Ne bileyim abi çok doluyum, çar çakal atıp tutuyor, üst komşum gol yedik diye alkış tuttu belasını düdüklediğim

Evet.
Herkes Falcaoyu soruyor ama bende önce orta saha, stoper diyorum dedi. Falcaoyu çok isterim niye istemeyeyim dedi.
Bu bir hafta içersinde sadece Falcao değil başka şeyler de olur. İnşallah olur.
Şuan dinliyorum aynen bunları dedi renkdaşım
Habife Marcao ve Seriyi fırcalıyor
Bende izleyeceğim simdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt