Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
douglas biizm kalibremizde degil
Orasını zaman gösterecek transfer döneminde Vedat'ın Elmander'e benzediğini hatta Terim'in oyun yapısına çok iyi uyacağını da söylemiştim hatta Vedat'ın konu başlığında da yorumum duruyor Douglas bizim kalitemiz de olmayabilir ama enerjisiyle hücumlarda ciddi katkı verirdi Mariano'ya göre 4-5 yaş küçüktü bize kaliteden öte hız lazım güç lazım enerji lazım çok stabil oynuyoruz herkes tecrübeli olunca bir şeyler yanlış oluyor.

Özeti izledim de yine karambole pozisyonlar var. Artık sistemsizlik sistemimiz olmuş

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Ligin kağıt üstünde ilk 11 ler göz önünde bulundurulunca açık ara en iyi takımıyız ama yetmiyor işte.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kagit üstünde iyi olmak yetmiyor
Bu takımın şuanda net santrafor ve 2 bek transferine ihtiyacı var. Nagatomo'nun hücum performansı rezalet. Anadolu kulüplerinin sol bekleri bile en azından 2-3 tane isabetli orta yapardı bu maç.
Fatih Terim de sürekli Nagatomo ya kızdı

Bu sene ligde deplasmanda 9 ve üzeri galibiyet alabilen şampiyon olur. Tabi kendi sahasinda da en az 13 14 mac kazanmasi kaydı ile.

Geçen seneki akhisar mağlubiyeti esittir denizli maglubiyeti. Icerdeki konya maci yine gecen seneki konya maci senaryosu oldu. Önemli olan şu. Bu sezon gecen seneki içerdeki bursa rize ve fener maçları gibi puan kaybı yapmamalıyız.

Bu bize kafadan 6 puan fazla demek. Ayrica ekstra olarak deplasmanda bir trabzon veya besiktas galibiyeti de gecen sezondan 9 puan fazla demek olur. Ayrica son sivas macini da saldigimizi varsayarsak. 75 uzeri puan toplamak hic zor degil. Yeter ki beklenmedik kayıplar yaşanmasın.

Bu sezon kim şampiyon olursa olsun onu deplasman performansi on plana cikaracak. Ben bu kadrobun gecen seneden daha çok deplasman mağlubiyeti alacağına inanmıyorum aksine mağlubiyet azalir beraberlik artar gibi buda hanemize arti puan yazar.

Herkes müsterih olsun

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eline sağlık.

Hayırlı geceler, her şey güzel olacak. Keep it positive.

nzonzi cok iyiydi
donk iyiydi
luyindama iyiydi
muslera normal
seri kırmıızya kadar iyiydi
babel vasat
emre mor iyi
feghouli 60 a kadar iyi
diagne mücadelesi çok iyiydi
nagatamo ilkyarı cok iyiydi,2.yarı yoruldu.
mariano kötü

şimdi bakıyosun takımın geneli iyi ama talihsizlik moral bozdu

Şu aşamada eleştirilecek biri varsa yönetimdir ama ben 1 hafta daha sabır edeceğim
Fatih Hocayı eleştirenleri samimi bulmuyorum
Hoca Selçuk tercihi dışında ne yapmış onu da merak ediyorum
Kaldı ki selçuk dışında orada oynatacak Atalay ve devşirme Ömerden başka futbolcu yok
Hocanın kredisi benim gönlümde hiç bir zaman tükenmez boşuna kimse hocayı kötülemeye çalışmasın

Orasını zaman gösterecek transfer döneminde Vedat'ın Elmander'e benzediğini hatta Terim'in oyun yapısına çok iyi uyacağını da söylemiştim hatta Vedat'ın konu başlığında da yorumum duruyor Douglas bizim kalitemiz de olmayabilir ama enerjisiyle hücumlarda ciddi katkı verirdi Mariano'ya göre 4-5 yaş küçüktü bize kaliteden öte hız lazım güç lazım enerji lazım çok stabil oynuyoruz herkes tecrübeli olunca bir şeyler yanlış oluyor.
defansı zayıf

Ortadan çok çizgiye inip boş alana top çıkartan bir oyun yapısı lazım. Havadan oynamak çok saçma. 2 defansın arasına kimi koyarsan koy Türkiye’de işlemez. Her anadolu takımı 1.90 defans almaya çalışıyor zaten. Hızlıca çizgiye inip pas çevirip şut çekmemiz lazım. Bknz geçen seneki Rize maçı Feghouli golü yada çizgiye inmeden yerden Bursa maçı Feghouli golü. Orta açmak son çare olmalı atakta.
Orta konusunu bende sevmiyorum eldeki forvet Diagne olunca da doğru şartlarda ısrar etmek lazımdı. Diagne ilk geldiği Trabzon maçının özetini izleyin Nagatomo çizgiye kadar inip 2 tane orta kesiyor 2 taneye de çok etkili şekilde kafa vuruyor onun haricinde Nagatomo sezonun geri kalanında bir tane böyle ortası yok sürekli korner çizgisinden 20-25 metre geride sağa çekip rakip nereye orta açacağını gösteriyor. Bugün Falcao olsa gene gol konusunda sıkıntı yaşarız yerden gol atabilir ama kafayla kaç sezondur takım adam gibi gol atamıyor

nzonzi cok iyiydi
donk iyiydi
luyindama iyiydi
muslera normal
babel vasat
emre mor iyi
feghouli 60 a kadar iyi
mariano kötü

Kayseride de puan bırakırsak yönetim istifa sesleri gümbür gümbür gelir

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

nasil cözülecek? Nagatomo cigeri bittik, Mariano da ölmüs aglayani yok. Nagatomo 33 yasina basacak gelecek ay. Mariano da 33 yasinda. Genc oyuncu degiller, ve gecen sezon bile SOS verdiler, biz ise umursamadik.
yalnız marianoya bakınca nagatomo ile aralarında 10 yaş var gibi duruyor. herif sönük ciğerle yardırdı dudru

nzonzi cok iyiydi
donk iyiydi
luyindama iyiydi
muslera normal
babel vasat
emre mor iyi
feghouli 60 a kadar iyi
mariano kötü

Belki de hayırlı olmuştur
Geçen yıl gomisi sattıktan sonra alanyaya 6 tane atınca forvet almadılar bütün sezon karnımıza ağrılar doldu
Şimdi bişeyler yapacaklardır en azından

nzonzi cok iyiydi
donk iyiydi
luyindama iyiydi
muslera normal
babel vasat
emre mor iyi
feghouli 60 a kadar iyi
mariano kötü

Sergen kusura bakma ama

1566774399082.webp

yalnız marianoya bakınca nagatomo ile aralarında 10 yaş var gibi duruyor. herif sönük ciğerle yardırdı dudru

Nagatomo da yine is ahlaki denen bisey var, 160 boyunla Diagne den fazla hava topu indirdi. Ama full sezon, (sampionlar ligini saymiyorum bile) tek basina götüremeyecek artik. Mariano zaten...

Bu sene ligde deplasmanda 9 ve üzeri galibiyet alabilen şampiyon olur. Tabi kendi sahasinda da en az 13 14 mac kazanmasi kaydı ile.

Geçen seneki akhisar mağlubiyeti esittir denizli maglubiyeti. Icerdeki konya maci yine gecen seneki konya maci senaryosu oldu. Önemli olan şu. Bu sezon gecen seneki içerdeki bursa rize ve fener maçları gibi puan kaybı yapmamalıyız.

Bu bize kafadan 6 puan fazla demek. Ayrica ekstra olarak deplasmanda bir trabzon veya besiktas galibiyeti de gecen sezondan 9 puan fazla demek olur. Ayrica son sivas macini da saldigimizi varsayarsak. 75 uzeri puan toplamak hic zor degil. Yeter ki beklenmedik kayıplar yaşanmasın.

Bu sezon kim şampiyon olursa olsun onu deplasman performansi on plana cikaracak. Ben bu kadrobun gecen seneden daha çok deplasman mağlubiyeti alacağına inanmıyorum aksine mağlubiyet azalir beraberlik artar gibi buda hanemize arti puan yazar.

Herkes müsterih olsun

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anadolu da bu sezon hiçbir takım 9 ve üzeri galibiyet alamaz ki baktığın zaman Kayserispor N'tep, Adebayor Antalyaspor Gelson Dala, Leschuk, Denizlispor Barrow, Rodallega Sivasspor Fernando vs saymakla bitmez bence yabancı sınırının kalktığından beri Anadolunun en güçlü olduğu sezondayız 70 puan göre bu sene şampiyon olur gene şampiyonluk bizim elimizde umutsuzluğa gerek yok daha rakiplerde bizde çok puan kaybederiz çok sular akar durur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt