Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında sıkıntı forvette değil Fatih hocamızın geçmişte de uyguladığı geniş alana yayılıp 2-3-5 sistemine dönemiyoruz bekler çizgiye inip orta açmadığı sürece de şu an Falcao gelsin ona da 2 gün sonra söverler bize 2 tane böyle hızlı ve iyi orta kesen bek lazım çizgiye basıp penaltı noktasına sert orta kesecekler göstere göstere kaleciyi çıkartmayacaklar.

Trezeguet gibi bir adam Diagne'ye öyle servisler yapıyordu ki adam 2 kişi arasından yükselip kule gibi kafa atıyordu biz adamın kafa hizasında top atamıyoruz ya çok havadan gidiyor ya çok aşağıdan sonra Diagne'ye tepki oluyor. Adam bugün kaç defa oyunu çizgiye indirmeye çalıştı ceza sahası içinde top tutup saklayıp 3-4 defa sağ tarafa verdi onlar da geriye verdi :D :D
Orta deme lütfen orta deme bugün 20 tane orta açmışızdır rahat

Pastore oyunu ağ gibi ören bi topçu. Nakış gibi işler ama burda beğenilmez çünkü buradaki kriter at gibi koşsun ona buna dalsın pas veremese de olur.
pas veren hızlı oynayan adamı da agır bekler ve kanatlar yüzünden kötü bulup eleştiriyolar.bakınız :seri

denge denen bisey mi var? 20 yasindaki kanat oyuncu gidiyor, yerine 33 yasinda 3 senelik oyuncu aliyorsun. Bunu yapan ve onay veren aptal dir. gider ucuz 20 yasinda birisini denersin, ama bunu yapmazsin. Yaparsan, futbol dan anlamiyorsun yada art niyetlisin.
Linnes 26 yasinda, ama bir mac var, bir mac sol bek, 5 mac yedek. 33 yasindaki dede Mariano hep oynuyor, oynadiginda da bi gram bisey görmedik. Her mac selcuk ya oynuyor yada sonradan giriyor. Ne mac kazandirdi da bu adam hala oyunda? 39 yasindaki Emre ye bak, bide Selcuk a bak, sanki Selcuk emre de 5 yas daha büyük müs gibi oynuyor. Kulübe ye bakiyorsun, bir eski rapci, bi tane de junior kebabci, ikisi de futbol dan bi okadar uzak ki, anlatamam. Bu liste daha da uzar ve gider.

Bu arkadaş hocaya böyle hakaret etmeye devam edecek mi? Aptal felan ne oluyor? @Keramettin TANRIVERDİ ve diğer mod abilerim kardeşlerim.

Tamam herkes gergin.

Ama FFP başımızdayken ne yapsın adam nerden bulsun 20 yaşlarında fişek gibi sol açık.

Aptal nedir ya? Tahrik etme insanları.

çizgiye inip içeri top çıkarmamız bile kafi.ortaya takılma
İşte sıkıntı buradan başlıyor 2 tane hızlı bek olsa rakip defansın arkasına da kaçırabiliriz ama yanlışlıkla bu düşünceyle asist filan yaparlar koşmalarına gerek yok topu çekmeye devam etsinler rakip de yerleşip bol bol uzaklaştırsın :D

İşte sıkıntı buradan başlıyor 2 tane hızlı bek olsa rakip defansın arkasına da kaçırabiliriz ama yanlışlıkla bu düşünceyle asist filan yaparlar koşmalarına gerek yok topu çekmeye devam etsinler rakip de yerleşip bol bol uzaklaştırsın :D
çözülür.nagatamo ve mariano elbet form tutar.ya da linnes ve emre oynar

Orta deme lütfen orta deme bugün 20 tane orta açmışızdır rahat
Nasıl orta açtığın önemli ben sana özetleyeyim Mariano bir ileri adım atıp 3 geri adım atarak orta yapar Nagatomo 1 ileri adım atıp 4 geri adım atarak orta açar. İkisi de ileri doğru adım atarak orta açmıyor açtıkları yer korner çizgisinden 20 metre geriden bu şartlar altında zaten buna orta denmez rakip onu bekliyor olacak.

Bu arkadaş hocaya böyle hakaret etmeye devam edecek mi? Aptal felan ne oluyor? @Keramettin TANRIVERDİ ve diğer mod abilerim kardeşlerim.

Tamam herkes gergin.

Ama FFP başımızdayken ne yapsın adam nerden bulsun 20 yaşlarında fişek gibi sol açık.

Aptal nedir ya? Tahrik etme insanları.
+FFP varsa, 33 yasindaki adama servetler BAGLAMAZSIN!!! Gün kurtarmak hamleler ile DIagne alindi, simdi herkes cok mutlu.

Bu sene ligde deplasmanda 9 ve üzeri galibiyet alabilen şampiyon olur. Tabi kendi sahasinda da en az 13 14 mac kazanmasi kaydı ile.

Geçen seneki akhisar mağlubiyeti esittir denizli maglubiyeti. Icerdeki konya maci yine gecen seneki konya maci senaryosu oldu. Önemli olan şu. Bu sezon gecen seneki içerdeki bursa rize ve fener maçları gibi puan kaybı yapmamalıyız.

Bu bize kafadan 6 puan fazla demek. Ayrica ekstra olarak deplasmanda bir trabzon veya besiktas galibiyeti de gecen sezondan 9 puan fazla demek olur. Ayrica son sivas macini da saldigimizi varsayarsak. 75 uzeri puan toplamak hic zor degil. Yeter ki beklenmedik kayıplar yaşanmasın.

Bu sezon kim şampiyon olursa olsun onu deplasman performansi on plana cikaracak. Ben bu kadrobun gecen seneden daha çok deplasman mağlubiyeti alacağına inanmıyorum aksine mağlubiyet azalir beraberlik artar gibi buda hanemize arti puan yazar.

Herkes müsterih olsun

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nzonzi kalitesinde her mevkinde çok değil sadece 1 er tane adamın olduğu üstünlüğün zaten göze çarpıyor. Adlında tek tek isim olarak bakıldığında kaliteli ayaklar çok var da önemli olan bunun kimyasını tutturup oyun anlayışını ortaya koymak. 2-3 haftaya inşallah çok daha iyi oluruz da şu transfer dönemi bi bitseydi de kurtulsaydık. Bu arada bu takıma net en az 2-3 adam lazım özellikle de sağlam golcü yoksa çok saç baş yolarız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasıl orta açtığın önemli ben sana özetleyeyim Mariano bir ileri adım atıp 3 geri adım atarak orta yapar Nagatomo 1 ileri adım atıp 4 geri adım atarak orta açar. İkisi de ileri doğru adım atarak orta açmıyor açtıkları yer korner çizgisinden 20 metre geriden bu şartlar altında zaten buna orta denmez rakip onu bekliyor olacak.
Ortadan çok çizgiye inip boş alana top çıkartan bir oyun yapısı lazım. Havadan oynamak çok saçma. 2 defansın arasına kimi koyarsan koy Türkiye’de işlemez. Her anadolu takımı 1.90 defans almaya çalışıyor zaten. Hızlıca çizgiye inip pas çevirip şut çekmemiz lazım. Bknz geçen seneki Rize maçı Feghouli golü yada çizgiye inmeden yerden Bursa maçı Feghouli golü. Orta açmak son çare olmalı atakta.

çözülür.nagatamo ve mariano elbet form tutar.ya da linnes ve emre oynar
nasil cözülecek? Nagatomo cigeri bittik, Mariano da ölmüs aglayani yok. Nagatomo 33 yasina basacak gelecek ay. Mariano da 33 yasinda. Genc oyuncu degiller, ve gecen sezon bile SOS verdiler, biz ise umursamadik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt