Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.935
- 23.486
- 3.723
Ne para akladılar be 1 saatte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın boyu 1.60 hava topunu alıp almaması mı dert şu an ? Topu ayağında gevelemeden en doğru kişiye anında oynuyor. Alışmışsınız kaos futboluna iki pas yapan adam görünce auwwww. Senin kanatların statik forvetin alan açmıyorsa Kante’de bir şey yapamaz
5.87 e kadar düstüHortumlamislardir bile
Başlıyacam simdi monacoya da jardime de petrova da forvetine de minibüsçüye de.yeter beŞimdide yarın gelmicek Falcao diyorlar Monaco forvet almadan kesinlikle resmi bir açıklama gelmez diyorlar Aykut
Ama sıkıntı şu forvete Ümit, Hakan, Necati, Hasan gibi adamlar yok 4 tane böyle adam olsa zaten farklı olurduşimdi belki de nzonzi yapmalı bunu.
o zaman kesin gelir en azından öyle düşünmek istiyorumŞimdide yarın gelmicek Falcao diyorlar Monaco forvet almadan kesinlikle resmi bir açıklama gelmez diyorlar Aykut
O zaman bu ani düşüşle Falcao hayırlı olsun diyebilir miyiz5.87 e kadar düstü
Adam yürüyerek top oynuyor rakibi izliyor.görmeyenler baska maç mi izlediBi tutturdun Kante meselesi ya, ben Kante mi olsun diyorum? Bu adam kimsenin beğenmediği Ndiaye kadar da mı top süremiyor? Top kapamıyor?
Sorun bununla da bitmiyor, adamın top oynayası yok. Pas istemiyor, rakibin arkasına saklanıyor. Takıma statik statik deyip duruyorsun ama statikliğin baş sebebi bu zaten. Koşmayan zenci orta saha mı olur ya, bir tane ikili mücadele kazanamadı üç tane resmi maçta. Bir tane adam eksiltmedi. Pas atıyor diyorsunuz ama öyle aman aman bir kilit pasını da göremedik.
Özetle rakibin arkasına saklanan orta saha takımı bitirir. İnsiyatif alan adam lazım bize.
Ndiaye sınırlı yeteneklerine rağmen insiyatif almayı seviyor ve mücadele ediyordu. Bu yüzden aranıyor.
İşte bu yüzden fashanda satilmamaliBelhandaya yapılan şimdi de seri ye yapılacak
Bize günah keçisi lazım
Bence gayette iyiydi bugün
Pozisyonu gereği pas hataları yapması çok doğal
Dikkat edilirse tek toplarda gayet başarılı
Bence seriden faydalanabilmemiz için birkaç oyuncumuzun pas alışverişinde onun seviyesine çıkması gerekli
Adam direkt pasla oynamaya alışık
Bizde ise kontrol+pas oynayan oyuncular dolu ve bu da hücumu ağırlaştıran en önemli faktör. Ağır beklerimizi belki değiştiremeyiz ama pas sayıımızı azaltıp direkt hücumlarla oyunumuzu hızlandırabiliriz. İşte öyle bir durumda en kilit oyuncumuz seri olacaktır
Diyorum ki şu anda yönetimin transfer sezonuna nasıl nokta koyacağı önemli. Ondan sonra hocaya yazar. Şu anda Terim hatalı değil midir? Kesinlikle hatalıdır. Ama bu hatanın yarısı onundur, yarısı yönetimin. Ama 2 Eylül'de yönetim istenilen transferleri yapıp Terim'e tslim ettikten sonra bu futbol devam ederse tamamen Terim suçludur. Demek istediğim buydu.Yav birak allah askina, zorla mi selcuk girmeli? Girmese sanki takim daha da kötü oynayacak. Hep ezbere hamleler, Hoca zaten hic bi seyden sorumlu ve suclu degil, Diagne yi de o aldirmadi.
seri'de aynısını yaptı galibiyet gitti@Can Esmer azubşike dediğin adam top kaptırıp gol yedirdi daha dün,seri ile de zerre alakası yok.kıyaslamak seriye hakaret olur
dogru ne yazıkkiAma sıkıntı şu forvete Ümit, Hakan, Necati, Hasan gibi adamlar yok 4 tane böyle adam olsa zaten farklı olurdu![]()
Top kaptirip gol yedirtenlerin hastasıyız@Can Esmer azubşike dediğin adam top kaptırıp gol yedirdi daha dün,seri ile de zerre alakası yok.kıyaslamak seriye hakaret olur
valla ikinci yariyi izledim her topu kapip ileri çıkarıyordu topu Aykut kim İnce mi ? Arkadaşlar Fatih Terim bu adamları idmana dahi almıyor. Bunlara mı bilgi verecekler lütfen yaŞimdide yarın gelmicek Falcao diyorlar Monaco forvet almadan kesinlikle resmi bir açıklama gelmez diyorlar Aykut
kral doğru diyor