Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın boyu 1.60 hava topunu alıp almaması mı dert şu an ? Topu ayağında gevelemeden en doğru kişiye anında oynuyor. Alışmışsınız kaos futboluna iki pas yapan adam görünce auwwww. Senin kanatların statik forvetin alan açmıyorsa Kante’de bir şey yapamaz

Bi tutturdun Kante meselesi ya, ben Kante mi olsun diyorum? Bu adam kimsenin beğenmediği Ndiaye kadar da mı top süremiyor? Top kapamıyor?
Sorun bununla da bitmiyor, adamın top oynayası yok. Pas istemiyor, rakibin arkasına saklanıyor. Takıma statik statik deyip duruyorsun ama statikliğin baş sebebi bu zaten. Koşmayan zenci orta saha mı olur ya, bir tane ikili mücadele kazanamadı üç tane resmi maçta. Bir tane adam eksiltmedi. Pas atıyor diyorsunuz ama öyle aman aman bir kilit pasını da göremedik.
Özetle rakibin arkasına saklanan orta saha takımı bitirir. İnsiyatif alan adam lazım bize.
Ndiaye sınırlı yeteneklerine rağmen insiyatif almayı seviyor ve mücadele ediyordu. Bu yüzden aranıyor.

Bi tutturdun Kante meselesi ya, ben Kante mi olsun diyorum? Bu adam kimsenin beğenmediği Ndiaye kadar da mı top süremiyor? Top kapamıyor?
Sorun bununla da bitmiyor, adamın top oynayası yok. Pas istemiyor, rakibin arkasına saklanıyor. Takıma statik statik deyip duruyorsun ama statikliğin baş sebebi bu zaten. Koşmayan zenci orta saha mı olur ya, bir tane ikili mücadele kazanamadı üç tane resmi maçta. Bir tane adam eksiltmedi. Pas atıyor diyorsunuz ama öyle aman aman bir kilit pasını da göremedik.
Özetle rakibin arkasına saklanan orta saha takımı bitirir. İnsiyatif alan adam lazım bize.
Ndiaye sınırlı yeteneklerine rağmen insiyatif almayı seviyor ve mücadele ediyordu. Bu yüzden aranıyor.
Adam yürüyerek top oynuyor rakibi izliyor.görmeyenler baska maç mi izledi

Belhandaya yapılan şimdi de seri ye yapılacak
Bize günah keçisi lazım
Bence gayette iyiydi bugün
Pozisyonu gereği pas hataları yapması çok doğal
Dikkat edilirse tek toplarda gayet başarılı
Bence seriden faydalanabilmemiz için birkaç oyuncumuzun pas alışverişinde onun seviyesine çıkması gerekli
Adam direkt pasla oynamaya alışık
Bizde ise kontrol+pas oynayan oyuncular dolu ve bu da hücumu ağırlaştıran en önemli faktör. Ağır beklerimizi belki değiştiremeyiz ama pas sayıımızı azaltıp direkt hücumlarla oyunumuzu hızlandırabiliriz. İşte öyle bir durumda en kilit oyuncumuz seri olacaktır
İşte bu yüzden fashanda satilmamali

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Yav birak allah askina, zorla mi selcuk girmeli? Girmese sanki takim daha da kötü oynayacak. Hep ezbere hamleler, Hoca zaten hic bi seyden sorumlu ve suclu degil, Diagne yi de o aldirmadi.
Diyorum ki şu anda yönetimin transfer sezonuna nasıl nokta koyacağı önemli. Ondan sonra hocaya yazar. Şu anda Terim hatalı değil midir? Kesinlikle hatalıdır. Ama bu hatanın yarısı onundur, yarısı yönetimin. Ama 2 Eylül'de yönetim istenilen transferleri yapıp Terim'e tslim ettikten sonra bu futbol devam ederse tamamen Terim suçludur. Demek istediğim buydu.

@Can Esmer azubşike dediğin adam top kaptırıp gol yedirdi daha dün,seri ile de zerre alakası yok.kıyaslamak seriye hakaret olur
Top kaptirip gol yedirtenlerin hastasıyız valla ikinci yariyi izledim her topu kapip ileri çıkarıyordu topu

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

kral doğru diyor

futbolu bıraktığı zamanlar bir gün bizde antrenör olup terim'in başarılarını yakalayabilecek yegane kişi olarak görüyordum. hem futbolculuğundan gelen kredisi hem de isminin büyüklüğü ile bizdeki baskıyı kaldıracak ender isimlerdendi.

ama kader ağlarını farklı şekilde ördü, şimdi ülkeye bile giremez.

hayat işte.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt