İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haberi direkt abdürrahimden alıyorsa normal değil mi dedikleri
10 numara iş çıkarıyorlar da son porto maçları rezil ötesiydiBenfica Avrupa’da en kusursuz yönetilen takım. Bizim o seviyeye gelmemizin imkanı bile yok bence.
Buna katılmayan yoktur zaten. Selçuğu futbol bırakalı en az 3 sezon oluyor. Ne paralar kazandı ne maçlar kaybettirdi. Yazıktırselçuk inan'ın oynamasından iyidir yine gençlerin oynaması
+ Yönetimden kimseden de özür dilemeyecek kimse. 2 hafta forvetsiz cıkalım 2 senedir 1 yıldız forvet transferi yapamayın + transferler hep geciksin bu taraftar kalksın falcao icin edilen laflardan özür dilesin oldu başka arzunuz.yav ne özürü adam gelse bu mu getırıyor herkes duyumcu ayagına sallıyor zaten
inanmak değil kılavuzu karga onu diyorumHala bu herife mi inanıyorsunuz ya. bi kaç haber alabilmek için yönetimin maşası olmuş onların sözcülüğünü yapıyor maçtan sonra müjde vardı güya hani ?
Geçin bunları hepinizi kandırıyorlar
Algılamada sıkıntın olması benim derdim değil. Mesajımda selçuk oynasın diye bir ima veya söylem geçmiyor. Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursunaynen onun yerıne hep sovulen selcuk oynasın
inanmak değil kılavuzu karga onu diyorum
ben senı kavusturacam bıyerlere az kaldıAlgılamada sıkıntın olması benim derdim değil. Mesajımda selçuk oynasın diye bir ima veya söylem geçmiyor. Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok ya, şimdi kabadayılık mı taslıyorsun. Muhatap olma benimle. Ben sana salça oluyor muyum?ben senı kavusturacam bıyerlere az kaldı
Diagneyle alakası yok ki bu işin duran toplarda liyundama gibi direğin 10 cm üzerine zıplayan bir herif var elimizde. Birde nagatomonun aldığı kafa topları var. Sistemsizlik sistemimiz olmuş bizimBajic 1.89 jevtovic 1.94
Kafayla bu maçta gol bulamayacağımızı söylemiştim ben maç başlığında özellikle o boya rağmen kafa vuramayan diagne gibi bela varken
Diagneyle alakası yok ki bu işin duran toplarda liyundama gibi direğin 10 cm üzerine zıplayan bir herif var elimizde. Birde nagatomonun aldığı kafa topları var. Sistemsizlik sistemimiz olmuş bizim
dün kaçanlar bugün konuşur muyönetimden biri çıkıp konuşsun bugüm yeter