Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav ne özürü adam gelse bu mu getırıyor herkes duyumcu ayagına sallıyor zaten
+ Yönetimden kimseden de özür dilemeyecek kimse. 2 hafta forvetsiz cıkalım 2 senedir 1 yıldız forvet transferi yapamayın + transferler hep geciksin bu taraftar kalksın falcao icin edilen laflardan özür dilesin oldu başka arzunuz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün hocanın röportajından anladığım kadarıyla monaconun talep ettiği bonservis bedeli işi yokuşa sürmüş. Falcaonun başka takımla anlaşamaması da monaconun taş koymasından kaynaklı. Tamam seni yollarız ama X bedele bonservis verirlerse şeklinde bir tutumları var diye düşünüyorum. Yani gidebilirsin ama 15m getirene, gibi. Bu ne demek, zaten dolaylı yoldan gidemezsin demek. Haberler buradan patlak verdi, her şey tamamdı, monaco hariç. Dolayısıyla al sat dengesi eli kolu bağladığından, oyunculara gelen teklifler de gördüğümüz kadarıyla kulübü tahmin etmediğinden, Falcao transferi olmayacak gibi duruyor artık.
B planına bakacağız olur mu diye dedi, bakalım. Hareketli bir hafta olabilir şayet futbolcu satar veya Nzonzi gibi bedelsiz sürpriz bir transfer/transferler yaparsak...

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bajic 1.89 jevtovic 1.94

Kafayla bu maçta gol bulamayacağımızı söylemiştim ben maç başlığında özellikle o boya rağmen kafa vuramayan diagne gibi bela varken
Diagneyle alakası yok ki bu işin duran toplarda liyundama gibi direğin 10 cm üzerine zıplayan bir herif var elimizde. Birde nagatomonun aldığı kafa topları var. Sistemsizlik sistemimiz olmuş bizim

Diagneyle alakası yok ki bu işin duran toplarda liyundama gibi direğin 10 cm üzerine zıplayan bir herif var elimizde. Birde nagatomonun aldığı kafa topları var. Sistemsizlik sistemimiz olmuş bizim

Dün 2. yarı Diagnenin yaptığı kafa vuruşunu gördün mü ? Kafaya çıkıp omzuyla vurdu. Adam tenezzül bile etmiyor,Nagatomo daha çok kafa vurdu ceza sahasında,Adem 45 dakikada daha fazla kafa topu aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt