Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Yav aga Mevlüt, Batshuayi den daha zor transfer. İstesek adam koşarak gelir. Kiralık listesindeymiş alın gelin yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakma renkdas
Berbat bir vizyonun var
teemu pukki gelsin pırpır forvet izleyelim cenk te oluryahu alternatiflere yönelelim, zaman daralıyorrr, ben Batshuayi diyorummmm
Az önce bi renkdaşımız kiralık listesinde demiştiChelsea nin transfer yasagi var galiba kadroda tutmak istedillerini okumustum alman kaynakli bir sayfada
Şu an 20 milyon versen satmazlar dalga mı geçiyon?teemu pukki gelsin pırpır forvet izleyelim cenk te olur
Bahsettiğin yıl, (sevsem de) Mancini'nin garip taktikleri ile dolu, Hajrovic'li, Veysel'li, Yekta'lı, Sabri'li, Ceyhun'lu, Umut'lu yıldı. Ben ve benim gibi bir çok arkadaşımın o seneden zaten umudu yoktu. Drogba'ya, Sneijder'e bağlamak doğru değil.Drogba ile 2. Yıl nisanda şampiyonluk verdik. Üstüne abuk sabuk frikikler falan hatirliyorum
Ucan kacan kanat ihtiyaciyi oldugunu soylemeyen bi sen vardin onuda sen soyledin forumun cogu ucan kacan istiyor zatenKimse de demiyor ki bu takıma uçan kaçan bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu. Falcao transferi hepsinin önüne geçti. Hatta stoper yedek ön libero ihtiyacı var.
Hahahahaha
Kimi alacaksın merak ediyorum? 1 hafta kaldı hadi bi yazda bizde bilelim.
Hahahahaha
Kimi alacaksın merak ediyorum? 1 hafta kaldı hadi bi yazda bizde bilelim.
Daha ne değişecekti acaba? Geçen yaz ilk 11 inde olan adamlardan sadece 5 kişi kalmış. Yedek kadronun neredeyse alayı değişmiş daha kimi değiştirmelerini bekliyordunuz anlamadım?
birseyler girecek
Drogba eski drogba olsaydı yine tek başına alırdı ligi. Ama 34 yaşında olunca olmuyor iste o yüzden karşıyım o yastakilereBahsettiğin yıl, (sevsem de) Mancini'nin garip taktikleri ile dolu, Hajrovic'li, Veysel'li, Yekta'lı, Sabri'li, Ceyhun'lu, Umut'lu yıldı. Ben ve benim gibi bir çok arkadaşımın o seneden zaten umudu yoktu. Drogba'ya, Sneijder'e bağlamak doğru değil.
adam fenerlidir veya x kulüplüdür. doğruları söylüyor mu söylemiyor mu ben ona bakarım.Bonservissiz alırsak bu fenerlinin yüzünü görmek isterim