Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav aga Mevlüt, Batshuayi den daha zor transfer. İstesek adam koşarak gelir. Kiralık listesindeymiş alın gelin yahu

Bu arada Mevlüt Antalyaspora döner gibi Doukarayı satmışlar, bizde 3. Forvete iyi olurdu

Beyler ne 7 milyon euro’su Tunç Üner kim ? Geçen hafta Falcao Salı günü geliyor diyen de bu. Galeyana gelmeyin 7 milyon olsa herkesten önce Fatih Terim izin vermez zaten. Bu kulüpte Fatih Terim’den habersiz hiçbir şey yapılmaz bunu unutmayın.

Halil Özer: Falcao transferi Galatasaray'ın bu yönetiminin boyunu aşar. Falcao bir Marcao, Luyindama değil.

Halil Özer: 1 yıl adamın Monaco ile sözleşmesi var. Sen böyle bir oyuncuyla fotoğraf çektiriyorsan o fotoğraf senin telefonunda kalır, servis edilmez. Sözleşmesi olan futbolcuyla sen bu kadar rahat takılamazsın. Rahat takılırsan, adamlar görüşme izni vermeden suç işlersen böyle olur.

Halil Özer: Monaco'yu ikinci plana aldılar ama esas Monaco ile anlaşılmalıydı. Şimdi diyorlar ki 'Jardim bırakmak istemiyor, başkanları bırakmak istemiyor' ya arkadaş hocanın bırakmayacağı 1 ay önce de belliydi. Sen hocayı, başkanı ikna etmeliydin.

Halil Özer: Adamlar Falcao'ya 60 milyon euro bonservis ödemiş, yıllık 9 milyon euro maaş ödemiş neredeyse 100 milyon euro para harcamış toplamda ama sen adamları kaile almadan, hiç konuşmadan 'ben bedavaya alacağım' diyorsun. Alamazsın arkadaş.

Halil Özer: He Falcao'nun hatası yok mu? Onun da var. Falcao da sahada oynadığı kadar masada da oynuyor o kesin.

Halil Özer: Sen Ahmet Bulut ile oyuncuya ulaşırsın ama Monaco başkanına, Monaco sahibine ulaşamazsın. Galatasaray bu transfere tersten başladı.

Halil Özer: Sen zamanında ilk adımı atsan adamları yumuşatmaya çalışacaktın. Gerekirse krala gidecektin. Haim Fresco ile sen bu kulübe ulaşır transferi çözerdin. Aradım sordum ya bir kere bile adamı aramamışlar. Tamam şimdiki yönetimin çapı yok bu insanlara ulaşmaya ama gidersin Faruk Süren'e, gidersin Ünal Aysal'a yardım istersin adamlar yardımcı olur. Adam 1 günde Sneijder'i, Drogba'yı getirdi kimsenin ruhu duymadı.

Halil Özer: Ben bu saatten sonra olacağını kesinlikle düşünmüyorum. He olursa da inanılmaz bir bedelle gelecektir.

Drogba ile 2. Yıl nisanda şampiyonluk verdik. Üstüne abuk sabuk frikikler falan hatirliyorum
Bahsettiğin yıl, (sevsem de) Mancini'nin garip taktikleri ile dolu, Hajrovic'li, Veysel'li, Yekta'lı, Sabri'li, Ceyhun'lu, Umut'lu yıldı. Ben ve benim gibi bir çok arkadaşımın o seneden zaten umudu yoktu. Drogba'ya, Sneijder'e bağlamak doğru değil.

Kimse de demiyor ki bu takıma uçan kaçan bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu. Falcao transferi hepsinin önüne geçti. Hatta stoper yedek ön libero ihtiyacı var.
Ucan kacan kanat ihtiyaciyi oldugunu soylemeyen bi sen vardin onuda sen soyledin forumun cogu ucan kacan istiyor zaten

o degilde 3 sene once pukki bize yaziliyordu. adam su an premier ligi salliyor. bizide diagne salliyor

Daha ne değişecekti acaba? Geçen yaz ilk 11 inde olan adamlardan sadece 5 kişi kalmış. Yedek kadronun neredeyse alayı değişmiş daha kimi değiştirmelerini bekliyordunuz anlamadım?

kaleci ve stoperler hariç herkes değişebilirdi açıkçası. bu takım ite kaka yürüdü geçen sene. her sene böyle düşük puanlı şampiyonluk yarışı olmaz.

kaldı ki yaptığımız değişikliklerin de bizi ileriye götürdüğü tartışılır.

ffp kıskacındayız diye ağlıyoruz ama aldığımız çoğu oyuncu son kurşununu atmaya geliyor. bunlar bana yanlış tercihler gibi geliyor.

yine de 3-4 hafta geçsin bir görelim. belki iyi bir görüntü oluşur. ama ümidim az açıkçası.

Bahsettiğin yıl, (sevsem de) Mancini'nin garip taktikleri ile dolu, Hajrovic'li, Veysel'li, Yekta'lı, Sabri'li, Ceyhun'lu, Umut'lu yıldı. Ben ve benim gibi bir çok arkadaşımın o seneden zaten umudu yoktu. Drogba'ya, Sneijder'e bağlamak doğru değil.
Drogba eski drogba olsaydı yine tek başına alırdı ligi. Ama 34 yaşında olunca olmuyor iste o yüzden karşıyım o yastakilere

Bonservissiz alırsak bu fenerlinin yüzünü görmek isterim
adam fenerlidir veya x kulüplüdür. doğruları söylüyor mu söylemiyor mu ben ona bakarım.

falcao gelmiş veya gelmemiş, ya da bonservisli bonservissiz buna bakmam.

adam diyor ki yönetimin boyunu aşıyor, yönetim amatör diyor resmen yaw. araya sokacağı adamlar olmalıydı. fotoyu servis etmek yanlıştı diyor. bunlar doğru sözler.

Bonservissiz umarım alınır

ortada taraftar tepkisi varken zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt