Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acil ihtiyacımız olan herif rakibi açacak orta sahadan topla yardıracak herif şu an net boufal aksini iddia eden futbolu bilmiyordur

Sevgili forum ahalisi ve dostlar. Beni tanıyan çok yoktur. Yaklaşık 6 senedir burayı takip ederim ve son 4 senedir üyeyim. Genellikle yaz transfer sezonunda aktif oluyorum. Gerek sosyal hayat gerekse işten dolayı malesef sezon içinde çok yazamıyorum. Transfer sezonun bitmesine çok az bir süre kaldı. Sezon bittiğinde burada kaos olabileceğini düşündüğümden dolayı hazır forum sakinken yazmak istedim.

İnşallah sonu şampiyonluğa uzanan bir sezon yaşarız. İnşallah forumda huzur ve akıbet çok üst seviyelerde olur. Ayrıca bu sene kız isteme ve evlilik durumlarıyla meşgul olacağım. Bir Galatasaray taraftarı olarak hayır duanızı almak isterim.

Florya ile ilgili bir gündem olursa mesaj atın tesislere 6-7 dk uzaklıktayım gider araştırırım. Kalın sağlıcakla
selçuk ile marıano ne zaman defoluyormuş öğrenirsen seviniriz
not:bir dost

dün bence de seri iyiydi..adam pasör adam..ayağında topu gevelemiyor..ve hızlı düşünüp hızlı bir şekilde topu ayağından çıkarıyor..pas oyununda bu bize hız katar...takım birbirine uyum sağladıkça seri nin farkını daha iyi anlayacak arkadaşlar..ki gerçi forumda futbolu bilenler çok az..ndiaye ye daha iyiydi diyen futbol cahilidir..günümüz futbolda herşey koşmak yardırmak değil..futbol aklı olmalı oyun görüşü olmalı..ndiaye de bu kesinlikle yoktu...

abdurrahim albayrağa çok yukleniyor millet. O olmasa yönetim falan da kalmaz.yusuf gunay falan akıllı adam bu herifi öne atıp geriye çekiliyorlar

abdurrahim albayrağa çok yukleniyor millet. O olmasa yönetim falan da kalmaz.yusuf gunay falan akıllı adam bu herifi öne atıp geriye çekiliyorlar
Koskoca başkan bir kere taşın altına elini koysa da gidip bir yıldız getirse.Söz vermişti ya hani bu takım her sene yıldız almak zorundadır diye.

Kulübünün gitmemesi için ağladığı oyuncuyu bedava alacaz diye bütün transfer sezonunu yediler, son gün de gidip 5 milyonu verecekler.

Aynı bizim gibi yan pas-geri pas oynayıp nasıl zamanlama ile ileri çıkıyorlar hoca görsün bunu top orta sahaya gidince herifler ileriye hucum ediyorlar bizim takım gibi at nagatomoya yapmamışlar.

Floryada girişten tut yemekhaneye kadar her yere projeksiyon ile yansıtılması gereken bir video

Bizde zaaten SABRI Ball oynuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt