İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alternatif mi? O ne ki?Falcao gelmicek karısı taraftarlarla.dalga geciyyor kendisi Monacoda mutlu story de bu anlaşılıyor bizi mi kullandı tertemiz yarın öbür gün sozlesme yeniler bosverin falcaoyu alternatiflere yönelmekte fayda var
selçuk ile marıano ne zaman defoluyormuş öğrenirsen sevinirizSevgili forum ahalisi ve dostlar. Beni tanıyan çok yoktur. Yaklaşık 6 senedir burayı takip ederim ve son 4 senedir üyeyim. Genellikle yaz transfer sezonunda aktif oluyorum. Gerek sosyal hayat gerekse işten dolayı malesef sezon içinde çok yazamıyorum. Transfer sezonun bitmesine çok az bir süre kaldı. Sezon bittiğinde burada kaos olabileceğini düşündüğümden dolayı hazır forum sakinken yazmak istedim.
İnşallah sonu şampiyonluğa uzanan bir sezon yaşarız. İnşallah forumda huzur ve akıbet çok üst seviyelerde olur. Ayrıca bu sene kız isteme ve evlilik durumlarıyla meşgul olacağım. Bir Galatasaray taraftarı olarak hayır duanızı almak isterim.
Florya ile ilgili bir gündem olursa mesaj atın tesislere 6-7 dk uzaklıktayım gider araştırırım. Kalın sağlıcakla
zaten gelmeyecegini biliyoruzyalanın kuyruklusu
Adam bir kere topla cikmiyor . Aldığı topu sağ beke sol beke veriyor . Hızlı çıksa rakibi yerleşmeden yakalayacağız .Yoo bodoslama rakibe dalıp kırmızı görmesiyle hiç aratmadı bence
Koskoca başkan bir kere taşın altına elini koysa da gidip bir yıldız getirse.Söz vermişti ya hani bu takım her sene yıldız almak zorundadır diye.abdurrahim albayrağa çok yukleniyor millet. O olmasa yönetim falan da kalmaz.yusuf gunay falan akıllı adam bu herifi öne atıp geriye çekiliyorlar
saddam gibi saklanıyor beceriksizAceba Apo ne yapiyor su an?
Aynı bizim gibi yan pas-geri pas oynayıp nasıl zamanlama ile ileri çıkıyorlar hoca görsün bunu top orta sahaya gidince herifler ileriye hucum ediyorlar bizim takım gibi at nagatomoya yapmamışlar.
Floryada girişten tut yemekhaneye kadar her yere projeksiyon ile yansıtılması gereken bir video