Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.587
- 8.046
- 1.428
O gelirse bu gelirse diagne oynarsa bunlae olmayacagi icin mal mal ortasahada top ceviririz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mariano dün iyi oynadi diyenler bile var.Ben hala marianoya takığım ya 2maçtır sürekli kendini ön liberoya atıp duruyor bu ben bittiğim bek yapamam başkası yapsın ne olur hareketidir.
Hoca ısrarla oynatıyor ne diyeyim allah mutlu mesut etsin oğlan olarak evine alsın ama şu takımdan uzak tutsun ne olur lan. Herif o kadar kendini kaybetmişki kimsenin olmadığı yere kafasını kaldırıp bakarak pas veriyor pası verdiği yerde orta sahanın ortası rakibin önünde kocaman bir ova var öküz falan otlatırsın.
Onların da derdi bu sene de oynatıp seneye göndermek zaten.(İroni değil) Küme düşeceğiz diye korkuyorlar. Falcao’yu para olarak gördüklerini sanmıyorum.Monacoya rest çekmişiz ya verin ya seneye bedelsiz alırız diye.
mariano dün iyi oynadi diyenler bile var.
Olur kardeş seve seveekim ayında sivas maçına sözleşelim o zaman renktaşım beraber izleriz ne dersin
Rodop ve Kadir yönetimin adamı olsa olmadığına ikna etmeye başlardı. Tam tersi umut veriyor. Eğer bir olmazsa taraftar daha sinirli olcak. Onun için yönetimin adamı değildir. Takipçi kasıyor olabilirler sadece
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
heh oldu, seri yürüyo, nzonzi yürüyo, babel yürüyo, feghouli yürüyo hizli oyuncu sart!!!
Llorente duran toplarda is yapar da onun disinda vasat topcu
Bir sekilde Negredoyu kiralayalim bari
Aynı bokun laciverti