Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala marianoya takığım ya 2maçtır sürekli kendini ön liberoya atıp duruyor bu ben bittiğim bek yapamam başkası yapsın ne olur hareketidir.

Hoca ısrarla oynatıyor ne diyeyim allah mutlu mesut etsin oğlan olarak evine alsın ama şu takımdan uzak tutsun ne olur lan. Herif o kadar kendini kaybetmişki kimsenin olmadığı yere kafasını kaldırıp bakarak pas veriyor pası verdiği yerde orta sahanın ortası rakibin önünde kocaman bir ova var öküz falan otlatırsın.
mariano dün iyi oynadi diyenler bile var.

Sokarım Falcao suna. 2 maçta 1 puan
2 aydır Falcao da Falcao
Hevesmi kaldı Galatasaraylılar da .

B planı

Spurs-Dortmund-4.webp

pek muhterem burda yalayip yuttugumuz, uguruna kavga ettigimiz seref bey hazretleri neredeler???

Eski mesajlarima bakabilirsiniz son derece kaygiliydim oynadigimiz oyun acisindan ve transferlerden
Ama dun resmen acayip umutlandim
Varsin boyle oynayip puan kaybedelim

Rakibimiz şikeciler suan 100de100 le oynuyor

Biz ise anca 100de 30

Bu takim bi 10-15 maclik seri yapar yine

Llorente duran toplarda is yapar da onun disinda vasat topcu

Bir sekilde Negredoyu kiralayalim bari

Dunku 70 dakika bizi cok yaniltiyor cok. Konyasporu bilmiyormuyuz? Buyuk maçlarda otobus cekerler. Atak diye niyeti olmaz. Hal boyleyken 70 dakika hapsetmek tabiri sadece laf ebeligi ve kuru kalabalik. Otobus cekme icin kurulmuş bir kadro biranda dakika basi kalemizde goruldu bunu sadece kirmizi kart ile aciklayamazsin. Hem sen Galatasaray isen ve tek forvetinden feda edip orta saha direnci icin adam aldıysan asla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt