Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vasfi vural bile transfer nobetinden ismini cekmis. gecmis olsun.

Ne Falcaoymuş arkadaş ya.Monaco rehin tutmuyo ya adamı.
Neyi bu kadar uzattılar beceremiyorsanız yada gelmiyosa bırakın gelin.
Çıkın adam gibi açıklama yapın, almıyoruz kardeşim deyin herkes rahatlısın.
Şimdi bunlar bu kadar baskıya dayanamayıp 3 sene için 25+ milyon para bağlar Falcaoya.
Almayın kardeşim dünya para verip almayın ben istemiyorum artık.
Satın şu Diagne denen İnstagram boy'u ayağı ve kafası olan bi adamı alın yeter.

Nzonziyi seriyide albayrak aldi gayet basariliydi aslinda. Falcao konusu olmasa cok iyi is cikarti yönettim bu kriz döneminde. Biraz insagli olalim. Onlar falcao icin cok cabaladi

7 milyon euro bonservis
5 milyon euro imza parası
5 milyon euro menajer ödemesi
6 milyon euro yıllık ücret*3 yıllık sözleşme= 18 milyon euro

Toplam 35 milyon euro 3 yıllık maliyeti.

abarttın kardeş 135 milyon euro. Yav resmi açıklama olmadan kimseye inanmayın bence

@Aydın Aslan biraz haberi araştır öyle laf sok ya. shaqirinin açıklama detayına bakarsan galatasaray ya da monaco'ya gidecek misin diyorlar o da içinde bulunduğu transfer dönemi için cevap vermiş , o kap'ın yalan olduğunu dönem için değil.

Sende önündeki linke tıklayıp adamı dinleseydin keşke laf sokmadan önce.Never ne demek ?

Kimlerle sınanıyoruz arkadaş :ddd

Isin bence en vahim tablosu artik bu islerin siradanlasmasi 2 ay modeste pesinde kosup son gun riske girmemek için adam almayıp üstüne gomis satan alan ve pato da otelinde ayağına kadar gidip çay içen 6 ay bu takımı forvetsiz bırakan yönetim ve son falcao son hep aynı..

Macta tepki olmasin diye pazartesi kulüp aciklama yapar bariyerlere takildik diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt