Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam çıkar özür diler rengo.

yanıldım der, durumlar değişti der, açıklar yani.

lan sizi kolpaladım özür dilerim dese ona bile razıyız hea.

ama gelip 1 slm çakıp gülümsese reyzzz diye yapışacaklar var hala :asd:

Haklisin ustat. Bende cok beklentiye girdim. Zaten yakinda uzun bir sureligine duyumculardan uzak kalacagiz transfer sezonu sonrasi.. Bununla kendimi avutuyorum.

Eskiden ne guzeldi. Tvyi acip transferleri ordan ogreniyordum. Okadar sinir stress olmadan en temizi oluyordu. Simdi bir oyuncuyu transfer edince ondan once cektigimiz sancilar aklima geliyor ve transferede sevinemiyorum artik :D

bugünde falcao'yu alıp diagne'yi sattık çok şükür!

Allahtan haim fresco devreye girdi bu transferlerde!

bekler ağır kanatlar ağır basiretsiz belhanda ve kazma cagneyle işimiz zor bir an önce gereken hamleler yapılmalı

Haklisin ustat. Bende cok beklentiye girdim. Zaten yakinda uzun bir sureligine duyumculardan uzak kalacagiz transfer sezonu sonrasi.. Bununla kendimi avutuyorum.

Eskiden ne guzeldi. Tvyi acip transferleri ordan ogreniyordum. Okadar sinir stress olmadan en temizi oluyordu. Simdi bir oyuncuyu transfer edince ondan once cektigimiz sancilar aklima geliyor ve transferede sevinemiyorum artik :D

beni bu sene emre mor transferi çok sevindirdi. Falcao ismine sevinmiyorum rengim. bizim için samatta ismi çok daha doğruydu ama belli ki bir fırsat transferiydi bu. elimize yüzümüze bulaştırmamışızdır umarım

konya maçında emine bulutu öldüren oç için ıslıklama yapılmalı bütün taraftara söylenmeli böyle olacak diye cehennemi daha içeri girmeden yaşamalı orman cocugu içerde hallederler onu zxaten

çok kıymetli başkanım kim aydın yaw. dün ünal aysal için gerekli şeyleri söyledim. işine geleni görüp gelmeyeni görmüyorsun sanırım.

kimse benim başkanım kıymetlim falan değil arkadaş. Ben galatasaraylıyım kimseye biat etmem. dokunulmaz hiçkimse yoktur. herkes eleştirilir.

senin kuyruk acını anlamıyorum ki olm ben anlasam ona göre davranacam, gidip gelip böyle sallıyorsun da, ben Can büyük falan değilim. sen yanlış yerdesin yaw. Seninle ilgili olumlu düşüncelerim vardır hep ama o düşünceleri sen boka çıkarıyorsun.

Shaqiriye teklif yapmamış mıyız biz hiç? Şeref aydın da teklif olduğunu söylemişti o dönem. hatta geri çekmiştik teklifi. onu da söylemişti.

Yav bırak Ünal Aysal ile ilgili tek olumlu haber çıksa atlıyorsun direk

Bak efsane statüsüne koyduğun adam bile taraftarla oynamış.Apo'ya hunharca saldırırken bunu da göz ardı etmeni istemem

Link attım keşke açıp adamı dinleseydin kendi ağzından NEVER diyor

çok kıymetli başkanım kim aydın yaw. dün ünal aysal için gerekli şeyleri söyledim. işine geleni görüp gelmeyeni görmüyorsun sanırım.

kimse benim başkanım kıymetlim falan değil arkadaş. Ben galatasaraylıyım kimseye biat etmem. dokunulmaz hiçkimse yoktur. herkes eleştirilir.

senin kuyruk acını anlamıyorum ki olm ben anlasam ona göre davranacam, gidip gelip böyle sallıyorsun da, ben Can büyük falan değilim. sen yanlış yerdesin yaw. Seninle ilgili olumlu düşüncelerim vardır hep ama o düşünceleri sen boka çıkarıyorsun.

Shaqiriye teklif yapmamış mıyız biz hiç? Şeref aydın da teklif olduğunu söylemişti o dönem. hatta geri çekmiştik teklifi. onu da söylemişti.

@Aydın Aslan biraz haberi araştır öyle laf sok ya. shaqirinin açıklama detayına bakarsan galatasaray ya da monaco'ya gidecek misin diyorlar o da içinde bulunduğu transfer dönemi için cevap vermiş , o kap'ın yalan olduğunu dönem için değil.

beni bu sene emre mor transferi çok sevindirdi. Falcao ismine sevinmiyorum rengim. bizim için samatta ismi çok daha doğruydu ama belli ki bir fırsat transferiydi bu. elimize yüzümüze bulaştırmamışızdır umarım

Emre Mor! Inanirmisin, uzun zamandir isimli forma almiyorum. Sevmiyorum oyuncu 'yuceltmeyi'. En son isimli formam Ardanin 66 no lu formasi.

Ama inanirmisin, bu Emre bende ayri bir heyecan yapti. Onun isimli formasini almayi dusunuyorum birkac hafta sonra. Suan takimdaki en heyecan verici oyuncu. Gerisi cok statik

Cok abartiliyor su foto olayi bence

TipiK turk halki

Foto cekilse ne cekilmese ne
Kesin foto yuzunden daha cok odeyecegiz kafalara bak

Zamaninda monaco falcao ile gorusmemize izin vermis

Bu ulkenin %90 NET MAL

Bu fotonun tek kotu yani taraftari beklentiye sokmak
Bu ülkenin %90'ı mal bir sen akıllsın... Gittin ülkede ikinci sınıf vatandaş muamelesi görürsün gelirsin bu ülkeyi bu milleti beğenmezsin..

Bu fotonun imza olmadan sızdırılması bir skandaldır.. Apo'nun 1.5 yıldır açtığı zararın haddi hesabı yok.. Alan , Modesse , Pato rezillikleri + Senin geçen sezon kek gibi gelen CL gruplarında forvetsizliğinin bedeli kaç milyon euro ?.. Diagne + Mitroglu gibilerinin maliyetini üstüne koy + Falcao konusunda aylardır milletin çektiği üstüne koy..

Falcao'yla anlaştın ama Monaco'ya anlaşamışsın ki transferi açıklayamıyorsun.. Bunlar sözünden dönmüş ya daha fazla para istiyor yada Falcao'yu satma niyeti yok ve senin rest çekme gücün yok çünkü taraftar APO'yu yiyecek.. Bu durumu buraya getiren foto , açıklama vs.. herşeyiyle Abdurrahim Albayrak'tır..Sen imza olmadan bu fotoğrafı sızdırırsan hadi koçum at elini cebine der Monaco..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt