Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.312
- 7.182
- 2.358
HallahallaUcan kacan kanat ihtiyaciyi oldugunu soylemeyen bi sen vardin onuda sen soyledin forumun cogu ucan kacan istiyor zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HallahallaUcan kacan kanat ihtiyaciyi oldugunu soylemeyen bi sen vardin onuda sen soyledin forumun cogu ucan kacan istiyor zaten
adam çıkar özür diler rengo.
yanıldım der, durumlar değişti der, açıklar yani.
lan sizi kolpaladım özür dilerim dese ona bile razıyız hea.
ama gelip 1 slm çakıp gülümsese reyzzz diye yapışacaklar var hala![]()
Gecen seneki oyun gecen senede yetmezdi taraftar gücü hoca tecrübesi rakiplerin malligi ile ite kaka olduk zaten..gecen seneki oyun bu sene asla yetmez sampiyonluga hoca farkında bilmiyorum.
Arti Gecen seneki orta saha daha güclüydü nzonzi haric digerleri cöp merkezde oynayangecen seneki oyun bu sene asla yetmez sampiyonluga hoca farkında bilmiyorum.
Kusura bakmada biz bunu hakettikFormasını alırsınız muhabbetleri dönmeye başladı. Ulan Apo.
Haklisin ustat. Bende cok beklentiye girdim. Zaten yakinda uzun bir sureligine duyumculardan uzak kalacagiz transfer sezonu sonrasi.. Bununla kendimi avutuyorum.
Eskiden ne guzeldi. Tvyi acip transferleri ordan ogreniyordum. Okadar sinir stress olmadan en temizi oluyordu. Simdi bir oyuncuyu transfer edince ondan once cektigimiz sancilar aklima geliyor ve transferede sevinemiyorum artik![]()
Hayatımda duydugum en saçma salak meşhur söz.
Gayet iyi...Arkadaşlar bisi soracaktim digiturk play kıllanan var mı kullanan var ise internet hızı nasıl .
Koca camiayı madara ettiler, ulan ne iş bilmez adamlarsınız.Kusura bakmada biz bunu hakettik
çok kıymetli başkanım kim aydın yaw. dün ünal aysal için gerekli şeyleri söyledim. işine geleni görüp gelmeyeni görmüyorsun sanırım.
kimse benim başkanım kıymetlim falan değil arkadaş. Ben galatasaraylıyım kimseye biat etmem. dokunulmaz hiçkimse yoktur. herkes eleştirilir.
senin kuyruk acını anlamıyorum ki olm ben anlasam ona göre davranacam, gidip gelip böyle sallıyorsun da, ben Can büyük falan değilim. sen yanlış yerdesin yaw. Seninle ilgili olumlu düşüncelerim vardır hep ama o düşünceleri sen boka çıkarıyorsun.
Shaqiriye teklif yapmamış mıyız biz hiç? Şeref aydın da teklif olduğunu söylemişti o dönem. hatta geri çekmiştik teklifi. onu da söylemişti.
çok kıymetli başkanım kim aydın yaw. dün ünal aysal için gerekli şeyleri söyledim. işine geleni görüp gelmeyeni görmüyorsun sanırım.
kimse benim başkanım kıymetlim falan değil arkadaş. Ben galatasaraylıyım kimseye biat etmem. dokunulmaz hiçkimse yoktur. herkes eleştirilir.
senin kuyruk acını anlamıyorum ki olm ben anlasam ona göre davranacam, gidip gelip böyle sallıyorsun da, ben Can büyük falan değilim. sen yanlış yerdesin yaw. Seninle ilgili olumlu düşüncelerim vardır hep ama o düşünceleri sen boka çıkarıyorsun.
Shaqiriye teklif yapmamış mıyız biz hiç? Şeref aydın da teklif olduğunu söylemişti o dönem. hatta geri çekmiştik teklifi. onu da söylemişti.
beni bu sene emre mor transferi çok sevindirdi. Falcao ismine sevinmiyorum rengim. bizim için samatta ismi çok daha doğruydu ama belli ki bir fırsat transferiydi bu. elimize yüzümüze bulaştırmamışızdır umarım
Bu ülkenin %90'ı mal bir sen akıllsın... Gittin ülkede ikinci sınıf vatandaş muamelesi görürsün gelirsin bu ülkeyi bu milleti beğenmezsin..Cok abartiliyor su foto olayi bence
TipiK turk halki
Foto cekilse ne cekilmese ne
Kesin foto yuzunden daha cok odeyecegiz kafalara bak
Zamaninda monaco falcao ile gorusmemize izin vermis
Bu ulkenin %90 NET MAL
Bu fotonun tek kotu yani taraftari beklentiye sokmak