- 3 Haziran 2015
- 56.994
- 66.112
- 4.143
bayri bund
Bakan Buztepe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bayri bund
ben isterim valla begendigim bir oyuncuydu yaslandı ama is yapar yinede.yabancı kontenjanımızı ona harcamamız cokta akıllıca degil tabiki ama bunların kimseyi almicagını düşünerek iyi olucagını söylerimFernandes bizim ligden birine gelecek ama bakalım kime.İnşallah bize olmaz emekli futbolcu istemiyorum
O defans ve orta saha ile 3. Olamazlar. 3 tane de adam alacak halleri yok.ben burda en tehlikeli bejekeyi görüyorum transferleri çok iyi akıllıca yapıyorlar takım oturduğunda tehlikeli olurlar daha burak felan da yok
Falcao mu ödeyecek maaşlarını? Yoksa Falcao mu öğretecek futbol oynamayı? Taraftar olarak gazımızın kaçması normalde şu sahadaki ibnelere mazeret üretmeyinFalcao kayseri maçında da sahada olmazsa puan farkı 8 olur. Takım da bu belirsizlikten etkileniyor
Inter bu sene Juventusu zorlaya bilir
Göztepe’ye gitsin. Ligde kalmayı hakeden 1-2 takımdan biri. Bize Ben Arfa şart...Fernandes bizim ligden birine gelecek ama bakalım kime.İnşallah bize olmaz emekli futbolcu istemiyorum
Dun fernandes olsa yenilmezdik
Topu saklardi
Haber olunca da bir şey olmuyor ya bence haber olmaması daha iyi bknz Nzonzi, Seri
Sen forumdan çikmiyormuydun yav?
Napicaz biz modunda degillerse sorun yok tabiiHaber olunca da bir şey olmuyor ya bence haber olmaması daha iyi bknz Nzonzi, Seri