Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernandes geliyorsa Melo da gelsin. Forvete de Baros’u alalım. Daha 37 yaşındaymış. Kol sponsorumuz da tekerlekli sandalye üreten bir firma olsun. Müthiş sükse yaparız.

762AA49F-DB46-4BE8-9DC7-2AD2E6354D21.webp

Duran top da kullanabilen adam lazım, kimse konusmuyor bu konu hakkında ama en onemli sorunumuz bu, o yuzden fernandes gelmeli

Belozoglu 40 yasında 2'dir mac kazandırıyo fenere. Yas muhabbeti bos isler, bonservis vermedigimiz surece sorun yok

Bu kafayla hiçbir şey olmaz.Belhanda satılıp fernandes mi alınacak hadi abi seneye küme düşeriz hadi

Duran top da kullanabilen adam lazım, kimse konusmuyor bu konu hakkında ama en onemli sorunumuz bu, o yuzden fernandes gelmeli
Takımda dün Donk Diagne Lyuindama ve Nzonzi vardı. Bu dördünün boy ortalaması 1.94 falandı sanırım. Babel’de bunlara yakın boyda. Bu adamlar rakipte olsa 5 tane kafa golü yemiştik dün biz ise kaç tane vurabildik kafa topu ?!

Yeni Şafak in biliği bi haber oldu mu daha önce ben otomatik yeni Şafak yazısını görünce kolpadir dedim de😀
Bi de ne ilginçtir düne kadar falcao dışında hiç haber yoktu piyasada hoca bi açıklama yaptı defans da istiyorum orta sahada diye boşta olan bütün isimler gundemimize girdi😂

Belozoglu 40 yasında 2'dir mac kazandırıyo fenere. Yas muhabbeti bos isler, bonservis vermedigimiz surece sorun yok
Adamın amacı var 4üncü yıldızı takıp öyle futbolu bırakmak ve kendine bakıyor. Fernandes para için oynayacak. Bize yürekten oynayacak oyuncular gerek.

Takımda dün Donk Diagne Lyuindama ve Nzonzi vardı. Bu dördünün boy ortalaması 1.94 falandı sanırım. Babel’de bunlara yakın boyda. Bu adamlar rakipte olsa 5 tane kafa golü yemiştik dün biz ise kaç tane vurabildik kafa topu ?!

Onu diyorum işte, iyi acamıyoruz duran topları. Valbuena gibi bi adam lazim, uç ornek tabii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt